INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

VIDEO UPDATE Chiricheș a semnat azi cu Napoli! Imagini de senzație de la sosirea românului în cantonament

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 19:04

Vlad Chiricheș a plecat ca un star de la Steaua la Tottenham, însă nu s-a adaptat în Anglia, unde a jucat destul de rar în ultimele două sezoane.

19:00

UPDATE:   Vlad Chiricheș a semnat un contract pe cinci cu Napoli, unde va avea un salariu cu 10% mai mare decît la Tottenham, unde primea 1.200.000 de euro pe an.

Știrea inițială:

Acum, fostul fundaș al Stelei a a ajuns la Napoli, iar mutarea sa a provocat isterie în rîndul italienilor. Jurnaliștii l-au așteptat ca pe o mare vedetă, alergînd după mașina cu care a venit.

Românul a trecut ieri vizita medicală, iar azi e de așteptat să se facă transferul, urmînd să fie prezentat în cîteva ore. Jucătorul s-a alăturat deja restului lotului în cantonamentul din Dimaro.

7.000.000 €este suma totală de transfer anunțată de calciomercato, aici fiind incluse și anumite bonusuri

5 ani
este durata contractului pe care Vlad Chiricheș l-a semnat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
alexinyo1
alexinyo1  •  29 Iulie 2015, 15:57

astea sunt imagini de senzatie ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  29 Iulie 2015, 14:45
Postat de Barlad Istoria Fotbalului Barladean pe 29 Iulie 2015, 14:32

Ce teapa au luat si italienii nici aici nu va juca mai ales ca a fost adus peste capul antrenorului este exemplu de jucator vopsit bine de Steaua si Becali problema e ca cu greu va mai putea pacali pe cei de afara care sau intepat deja..

Ai dreptate, bineinteles ca Steaua si Becali s-au bagat si i-au pacalit pe bietii italieni (niste fraieri). Daca nu era Chiriches si in general jucatorii vopsiti de Steaua si Becali fotbalistii Barladului (?!) ar fi ajuns la nationala si chiar mai departe ...

1437247806569555
Barlad Istoria Fotbalului Barladean  •  29 Iulie 2015, 14:32

Ce teapa au luat si italienii nici aici nu va juca mai ales ca a fost adus peste capul antrenorului este exemplu de jucator vopsit bine de Steaua si Becali problema e ca cu greu va mai putea pacali pe cei de afara care sau intepat deja..

Vezi toate comentariile (20)
Comentează