INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Continuă răzbunarea! Bogdan Stancu, al 4-lea gol împotriva lui Galatasaray! Genclerbirligi a scos o remiză, 1-1

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 decembrie 2014 10:19

Atacantul Bogdan Stancu a marcat golul echipei sale, Genclerbirligi, în meciul cu Galatasaray Istanbul, încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1 , în etapa a XV-a a primei ligi din Turcia. 

Internaţionalul român a stabilit scorul final în minutul 71, după ce oaspeţii au înscris în minutul 18, prin Emre Colak. Stancu, care a ajuns la şase reuşite în campionat, a jucat tot meciul şi a primit un cartonaş galben, în minutul 69.

VEZI VIDEO!

Cele 6 goluri ale lui Stancu în acest sezon reprezintă aproximativ 25% din toate reuşitele echipei sale în acest sezon.

A fost al 4-lea gol al lui Bogdan Stancu împotriva lui Galatasaray, echipa care l-a adus în Turcia de la Steaua în schimbul a 5 milioane de euro.

Genclerbirligi e pe locul 6 în prima ligă turcă după acest scor, la 2 puncte de Basakeshir, care ocupă locul 4, poziţie care asigură prezenţa în Europa League.

41 de goluri are Bogdan Stancu în prima divizie tură

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ovydyusb
ovydyusb  •  27 Decembrie 2014, 19:14

41 de goluri in campionatul turciei nu e chiar de ici de colo... inseamna ca are o oarecare continuitate totusi... desi asta marele lui defect... ca si marica de altfel nu leaga mai multe meciuri bune - 4-5 de exemplu...

secundul
secundul  •  27 Decembrie 2014, 12:32
Postat de holland pe 27 Decembrie 2014, 11:36

e praf..6 goluri in jumate de campionat ...e o varza murata.numai piturca il vedea mare atacant. in 2 meciuri nu a fost in stare sa dea gol din 6 m cu poarta goala.

Daca vine in Romania e peste Keseru. Oricum, Rusescu e peste amandoi, iar primul e Marica. Demba Ba are 8 de exemplu!!!!!!!!!!!!!! Oscar Cardozo tot atatea, la fel. Stancu a marcat cat Sow. Ii cunosti pe acesti mari atacanti? In Turcia nu se marcheaza mult la nivelul atacantilor si oricum media de goluri a scazut. Ryan Babel are 4.

holland
holland  •  27 Decembrie 2014, 11:36
Postat de vvalyy pe 27 Decembrie 2014, 11:21

Sa mai aud pe vreunu ca Stancu nu e bun ca nu marcheaza......vad ca marcheaza si nu cu orice echipe

e praf..6 goluri in jumate de campionat ...e o varza murata.numai piturca il vedea mare atacant. in 2 meciuri nu a fost in stare sa dea gol din 6 m cu poarta goala.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează