INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

VIDEO Cosmin Olăroiu a făcut spectacol la antrenamentul lui Al Ahli Dubai! Superexecuții pentru fostul tehnician al roș-albaștrilor

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 15:42

Al Ahli Dubai joacă azi în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei împotriva celor de la Al Ahli Jeddah din Arabia Saudită.

Tehnicianul român Cosmin Olăroiu s-a dat în spectacol la antrenamentul oficial dinaintea meciului. A demonstrat că n-a uitat fotbalul și a înscris din spatele porții.

Partida dintre cele două contează pentru manșa tur a optimilor de finală din Liga Campionilor Asiei. Saudiții s-au mai întâlnit cu Al Ahli Dubai în 2015, când au câștigat un meci cu 2-1, iar o partidă s-a terminat la egalitate, 3-3. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
unrapidist_
unrapidist_  •  22 Mai 2017, 17:00

E clar ,urmează 2,3 luni pline de desene animate pe JSP

Vezi toate comentariile (1)
Comentează