INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

VIDEO Cristi Săpunaru a fost din nou eliminat şi Atletico Madrid continuă marşul către titlu în La Liga!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 aprilie 2014 10:18

Fundaşul Cristian Săpunaru a fost eliminat în meciul pe care Elche l-a pierdut în deplasare, scor 0-2, cu Atletico Madrid, în etapa a 34-a a campionatului Spaniei.

Golurile au fost marcate de Miranda, în minutul 71 şi Diego Costa, în minutul 90 (penalti). VIDEO cu golurile

Săpunaru a primit cartonaşul galben în minutul 49, după ce l-a faultat pe Raul Garcia în careu, fiind dictat penalti pentru Atletico, însă lovitura de la 11 metri a fost ratată de David Villa.

În minutul 90, Săpunaru a faultat din nou în careu, de această dată pe Diego Costa, şi a primit cartonaşul roşu. Costa a transformat lovitura de la 11 metri acordată după faultul lui Săpunaru.

Atletico Madrid rămîne pe primul loc în clasament după acest succes şi s-a distanţat la 6 puncte de Real şi 7 faţă de Barcelona.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
sibelius
sibelius  •  20 Aprilie 2014, 13:23
Postat de stelist1986 pe 19 Aprilie 2014, 13:29

Marele Sapunaru ? Ai Sapunaru, ai Chivu, Radoi, Radu Stefan, Lobont , Mutul, Contra, Tamas. Ce-au astia in comun? Fac, relativ , parte din aceeasi generatie, sunt jucatori importanti pe care echipa nationala s-a bazat pentru ca n-au fost altii mai buni. Si mai au ceva in comun: lipsa de caracter . Unii, dubiosi in teren prin lipsa spiritului de echipa, altii, prin comportamentul golanesc dar toti cu deficiente de caracter. Sa nu ne mai intrebam de ce nu avem echipa nationala. Asta a fost materialul in anii astia.

Cred ca ai scapari de memorie...cand a fost Radu Stefan jucator de baza la Nationala? Pe Contra poti sa-l acuzi de multe, dar nu de lipsa de caracter. Mutu are multe defecte, dar nu a fost mimoza gen Radu Stefan, Chivu sau Radoi.

sibelius
sibelius  •  20 Aprilie 2014, 13:17
Postat de neaga1900 pe 19 Aprilie 2014, 20:13

Se pare , ca sapunaru e dorit de Atletico si a trantit meciul....

Atletico Gura Vaii poate...

neaga1900
neaga1900  •  19 Aprilie 2014, 20:13

Se pare , ca sapunaru e dorit de Atletico si a trantit meciul....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează