INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PLAY-OFF EUROPA LEAGUE

VIDEO Debut plin de emoții pentru Răzvan Lucescu la PAOK » De la 0-1 la 3-1: "Psihologic, o victorie importantă pentru mine și echipă"

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2017 10:53

Răzvan Lucescu a debutat cu succes pe banca lui PAOK Salonic, echipa sa câștigând meciul tur din preliminariile Europa League cu formația suedeză Ostersunds, scor 3-1

VIDEO cu rezumatul partidei

" Răzvan Lucescu nu a făcut niciun miracol. Dar a vorbit cu jucătorii, redându-le încrederea și provocându-i, și le-a arătat câteva lucruri de structură a jocului. De posesie și de finalizare. Cu el, PAOK a arătat deja mai bine. O formație cu planuri și roluri, care știe ce vrea pe gazon și cum să-și ducă ideile până la capăt. Startul perfect pentru Lucescu", a scris jurnalul elen Sport Day la debutul antrenorului de 48 de ani la PAOK. 

"Vreau mai multă agresivitate"

După 0-1 în minutul 21, acasă, în fața lui Östersunds, alb-negrii au întors scorul, câștigând cu 3-1. "Psihologic, un succes extrem de important pentru mine și echipă", a declarat tehnicianul. "La pauză, i-am motivat pe băieți, dar le-am spus că răbdarea și calmul în posesie ne vor oferi victoria. Exact cum s-a întâmplat".

Ce așteaptă Luce jr? "Mai multă agresivitate când avem mingea și o coeziune mai bună când o pierdem. Să gândim mai rece, mai limpede în momentele în care posesia e a noastră. Dar totul vine cu fiecare antrenament. Ne așteaptă o muncă dură".

"Reacția furibundă de la 0-1 face parte din mentalitatea noastră. Vom mai avea clipe dificile în timpul sezonului, dar trebuie să ne păstrăm echilibrul și să le depășim împreună"
"În fiecare zi, încercăm să facem ceva diferit, să descoperim împreună lucruri noi care să ne ajute în joc. Băieții răspund foarte bine. Avem nevoie de victorii pentru moral"
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează