INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Declarațiile lui Bicfalvi după ce a marcat contra lui Zenit » A adus primul punct pentru echipa sa în ultimii 25 de ani

Articol de - Publicat joi, 10 august 2017 10:22

Eric Bicfalvi, mijlocașul lui Ural, a marcat golul echipei sale în meciul Zenit Sankt Petersburg, 1-1.

Zenitul lui Mancini s-a împiedicat prima dată în acest sezon la Ekaterinburg. Primele două puncte pierdute i se datorează și lui Eric Bicfalvi. Internaționalul român nu este mulțumit cu scorul: "Rezultatul este bun, însă simt că puteam să-i batem. Ne-am impus clar ritmul în prima repriză, am marcat și nu am fi primit gol după pauză dacă jucam mai sus. Adversarul a fost foarte puternic".

 

"Se schimbă vremurile"

Fostul stelist nu e impresionat nici de faptul că Ural i-a luat primul punct lui Zenit după un sfert de secol! "Se schimbă vremurile, acum avem o echipă foarte bună și mergem mai departe. Fizic ne prezentăm remarcabil și îmi place că avem un calendar încărcat", a declarat Bicfalvi în Sovețki Sport. El a punctat în minutul 35, cu o lovitură de cap din plonjon, după o centrare venită de pe partea dreaptă. Prima sa reușită din acest sezon. 

În 5 etape, echipa lui Bicfalvi e pe locul 9, având 7 puncte.

5 goluria reușit Bicfalvi pentru Ural, toate în 2017, trei în campionat plus două în Cupa Rusiei

5 meciuridin 5 a bifat Eric în acest campionat. N-a ratat decât ultimele 4 minute cu Krasnodar 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează