INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY - KAYSERISPOR 4-1

VIDEO Demolat de Galatasaray, Șumudică le-a explicat turcilor ce a vrut să spună când a promis că vine comando » Declarație haioasă a antrenorului

Foto: sampiy10.gazetevatan.com
Foto: sampiy10.gazetevatan.com

Articol de - Publicat marti, 15 august 2017 10:02

Antrenorul român Marius Șumudică a cedat clar la debutul în Super Lig, Săpunaru fiind complice la trei dintre golurile primite de Silviu Lung jr., în Galatasaray - Kayserispor 4-1: ”Vom dovedi că n-a fost decât un accident de muncă”.

Marius Șumudică promitea optimist un asalt asupra Istanbulului la debutul în Super Lig, prima divizie turcă: "Venim, îi ucidem și plecăm. Vom fi ca un comando". Numai că Galatasaray a inversat rolurile, în filmul horror pentru antrenorul lui Kayserispor.

Un 1-4 fără drept de apel, cu Săpunaru copleșit de forța lui Bafe Gomis la trei dintre golurile încasate de Silviu Lung jr, ambii integraliști la oaspeți (la fel ca Boldrin), Kayseri terminând partida în "zece".

Vezi VIDEO cu golurile partidei

"Am făcut cadouri"

"Galata a jucat foarte bine, a fost mult mai rapidă ca noi, acolo în față, iar cei 30-40 de mii de fani au pus o presiune suplimentară. Mă simt ca și cum le-am făcut cadouri. Am comis greșeli mari, pe care mi-este greu să le explic. Voi face însă o analiză și vom arăta că nu a fost decât un accident de muncă", a explicat Șumi.

Antrenorul român a găsit, totuși, puterea să glumească la conferința de presă: "Noi am venit aici cu săgeți, iar adversarii au avut carabine. Comandoul au fost ei și am luptat împotriva unei echipe mult mai puternice.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
127939151042796
Marcello Kazan  •  23 August 2017, 11:03

Pentru *** *** CARE AR VREA CA sporting sa se califice in dauna lui FCSB... ***, TU AI UITAT CA ESTI ROMAN ???... BAI ***, NICI EU NU-L IUBESC PE BECALI SAU MM STOICA, DAR ATUNCI CIND ADVERSARUL E STRAIN PE CARE-L *** *** DE ROMANIA, NU POT SA TIN DECIT CU ROMANII indiferent ca e FCSB, Dinamo, CFR, Craiova sau Timisoara !!!... *** !!!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zagna
zagna  •  19 August 2017, 20:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  17 August 2017, 22:39
Postat de fcu1948 pe 15 August 2017, 16:15

Vai dar ce spiritual ești, cum l-ai umilit pe Șumi cu această ironie fină. De parcă Șumudică ar fi antrenat-o pe Galata și ar fi pierdut acasă cu o echipă aflată la retrogradare. Amice, Kayserispor este o echipă mică, un fel de Gaz Metan Mediaș, pt ei chiar nu este un dezastru că și-au furat-o de la Galatasaray. Oricum, FORCA SPORTING PORTUGAL!

*** nu este antrenor, el este pupila securistului *** fost la sahtior donetk si complice la viitoarele blaturi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close