INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BUNDESLIGA

VIDEO Demolaţi în faţa fanilor! Cu Alexandru Maxim integralist, Stuttgart a fost umilită de Wolfsburg, scor 0-4

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 19:07

Cu Alexandru Maxim integralist, Stuttgart a fost umilită pe teren propriu de Wolfsburg, scor 0-4, la capătul unui meci foarte spectaculos, plin de ocazii importante. VEZI AICI VIDEO!

Oaspeţii au deschis scorul după doar 15 minute prin Preisici, iar la pauză aveau 2-0 după ce Knoche a majorat diferenţa în prelungirile primei reprize.

De Bruyne a făcut 3-0 în minutul 48, în timp ce Perisici a reuşit dubla cu două minute înainte de final din pasa aceluiaşi De Bruyne.

În urma acestui rezultat Wolfsburg urcă pe locul 2, cu 20 de puncte, în timp ce Stuttgart e abia pe 15, cu doar 9 puncte, la doar două de Dortmund şi Bremen, care sînt pe 16 şi 17.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  02 Noiembrie 2014, 07:34

nu mi-e de maxim cat de faptul ca in pariul meu de un leu jumate pe bwin am mizat ca gazdele MACAR vor inscrie un gol, dar nici nu imi imaginam sa joace atat de prost, iar lupii atat de bine!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează