INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA ŞI ANGLIA

VIDEO Maxim a jucat, dar Stuttgart continuă seria neagră » Pantilimon, "victimă" pe "Old Trafford"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 19:38

VfB Stuttgart, cu Alexandru Maxim integralist, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată în deplasare, în compania echipei Hannover'96, în etapa a XXIII-a a campionatului Germaniei. 

Golurile au fost marcate de Stindl '69 pentru Hannover şi Gentner '51 pentru Stuttgart. În urma acestui rezultat Stuttgart rămîne ultima în Bundesliga, cu doar 18 puncte.

VIDEO!

Etapa viiitoare, "şvabii" întîlnesc pe teren propriu Hertha, ocupanta locului 17 în clasament. În cazul unei înfrîngeri situaţia s-ar complica foarte mult pentru echipa lui Maxim.

Ambele echipe au avut cîte un jucător eliminat la acest meci: Stindl '90+1 de la Hannover şi Harnik '90+1 de la Stuttgart.

Pantilimon, victimă pe "Old Trafford"

Costel Pantilimon a fost şi el integralist pentru Sunderland în înfrîngerea acesteia pe terernul lui Manchester United, scor 0-2.

Românul nu s-a remarcat, însă nici nu a greşit la cele două reuşite ale lui Wayne Rooney, prima din penalty, iar a doua cu capul din 5 metri.

VIDEO

Sunderland este pe locul 16, cu 25 de puncte, cu doar 3 peste QPR, Burnley şi Aston Villa, formaţii aflate pe poziţiile 17, 18 şi 19.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  01 Martie 2015, 10:43

scapa panti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează