INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Echipa lui Boloni merge ceas! O nouă victorie convingătoare în campionatul belgian: "Atenție, diavolul nu doarme niciodată!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 09:39

Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a câștigat cu 3-0 meciul jucat pe teren propriu cu Kortrijk și a ajuns pe poziția a patra în clasament, la trei puncte de liderul Bruges, care are însă un meci mai puțin disputat.

Trupa lui Boloni a avut nevoie de doar jumătate de oră pentru a căpăta un avantaj confortabil pe tabelă: Owusu a deschis scorul în minutul 10, iar Dequevy a majorat avantajul în minutul 30. 

Rodrigues a punctat și el în minutele de prelungire ale meciului și a stabilit scorul final, iar Antwerp este la a doua victorie consecutivă în campionat.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al partidei

În primele 8 meciuri din campionat, Antwerp a înregistrat patru victorii, trei remize și o înfrângere, acumulând 15 puncte.  Singurul eșec a venit în meciul jucat pe teren propriu cu Genk, scor 3-5.

"Rămâneți concentrați!"

”Vreau să le transmit ceva jucătorilor mei: rămâneți concentrați! Nu sunt mulțumit cu repriza a doua”, a declarat Boloni la conferință.

Loți Bölöni a rezolvat și această ultimă problemă, a faptului că Antwerp nu reușea să învingă acasă și totuși, antrenorul perfecționist nu e mulțumit. Nu total.

"Mi-a plăcut doar prima repriză. Până la pauză, am fost bine organizați, am jucat în viteză, iar superioritatea noastră tehnică a fost evidentă. După, am cedat. A fost o cădere mentală sau fizică? Ne-a fost frică să învingem sau pur și simplu am plătit pentru efortul din primele 45 de minute? Nu știu. Am văzut însă prea multe erori în a doua parte, ne-a fost greu să ne mai creăm ocazii", a declarat tehnicianul, care a schimbat tactica vineri, folosind o apărare în 3.

Loți a acceptat: "Nu am fost complet satisfăcut. Totuși, dacă învingem, aș prefera să repetăm acest joc în fiecare săptămână". Le-a transmis jucătorilor: "Rămâneți concentrați! Nu vă bucurați prea mult de această victorie. Diavolul nu doarme niciodată! Trebuie să vă fie clar".

"Antrenorul nostru ne-a surprins schimbând tactica defensivă la acest meci. Dar a ieșit foarte bine. Și, când se termină bine, suntem fericiți"
Dylan Batubinsika, fundaș Antwerp

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close