INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VALENCIA - ESPANYOL 2-1

VIDEO Echipa lui Gâlcă a pierdut cu Valencia, 1-2 » Prima sa reacție după meci + demers impresionant al jucătorilor

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 00:43

Meciul pierdut de Espanyol pe terenul Valenciei, scor 1-2, poate fi ultimul în postura de antrenor al catalanilor pentru Costel Gâlcă.

Antrenorul român a fost chestionat de mai mulți jurnaliști la conferința de presă de după meci dacă va demisiona, dar a replicat de fiecare dată: "Eu voi lupta pînă la final. De restul întrebați conducerea. Echipa a jucat bine, dar n-am avut noroc".

Presa spaniolă scrie că în locul său ar putea veni Jose Antonio Camacho, 60 de ani, care a pregătit ultima dată naționala Chinei, în 2013. Lluis Planaguma, antrenorul echipei secunde a clubului, este a doua variantă. 

O decizie clară va fi luată în cursul zilei de duminică. Conducerea clubului trebuie să țină însă cont și de opinia jucătorilor, menționează media din Peninsulă, aceștia fiind cu toții de partea lui Gâlcă, într-un demers impresionant, în ciuda rezultatelor slabe.

Portarul Pau Lopez, tocmai jucătorul iubit de fani dar trecut rezervă de Gâlcă după achiziționarea lui Arlauskis, a declarat: "Nu Mister e problema, sîntem alături de el, cu el cîștigăm, cu el murim. Vom ieși din această situație. Avem încredere în el, vrem să continue! O schimbare nu cred că ar fi utilă acum. Echipa a luptat mult, dar n-a fost să fie".

Următorul meci al lui Espanyol este acasă, cu Deportivo, sîmbăta viitoare.

VALENCIA - ESPANYOL 2-1
Au marcat:
Negredo '71, Cheryshev '76 / Duarte '52

Vezi meciul în format liveTEXT

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Echipa românului a început bine meciul, însă la pauză scorul era 0-0. Espanyol a deschis scorul în minutul 52, prin Duarte, și se părea că apele se vor liniști în curtea catalanilor.

Negredo nu s-a resemnat însă și a egalat în minutul 71. Jucătorul care ar putea fi decisiv pentru viitorul lui Gâlcă la Espanyol a fost Cheryshev, care a marcat pentru Valencia în minutul 76.

Astfel, Gary Neville a cîștigat duelul cu Costel Gâlcă și cel mai probabil va fi păstrat în continuare de conducerea Valenciei.

Valencia a urcat pe locul 11, cu 28 de puncte, în timp ce Espanyol ocupă poziția a 17-a, cu 22 de puncte. Formația lui Gâlcă poate ajunge pe un loc retrogradabil dacă Las Palmas și Granada cîștigă în această etapă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
valiro
valiro  •  14 Februarie 2016, 11:22
Postat de benise pe 14 Februarie 2016, 11:19

Gâlcă este un ratat ,nu are stofă de antrenor!Sa-l scoți din poarta pe cel mai iubit jucător, pentru spelbul de Arla care nu apărase de 6 luni,asta înseamnă ca ești tâmpit !!!

Dar cand a aparat cel mai iubit portar tot au pierdut... Tu crezi ca un portar face vreo diferenta daca apararea e varza ? Ce legatura are asta cu antrenoratul ? Ca sa iti dai seama ca un antrenor e bun trebuie sa-i vezi antrenamentele

benise
benise  •  14 Februarie 2016, 11:19

Gâlcă este un ratat ,nu are stofă de antrenor!Sa-l scoți din poarta pe cel mai iubit jucător, pentru spelbul de Arla care nu apărase de 6 luni,asta înseamnă ca ești tâmpit !!!

valiro
valiro  •  14 Februarie 2016, 10:47
Postat de valiro pe 13 Februarie 2016, 23:39

Acum vreau sa-i vad pe cei care obisnuiesc sa loveasca pe cel cazut.

Exact ce spuneam, s-au adunat destule... Le notez si acum astept sa-i vad pe aceiasi cum il lauda pe Galca peste 2-3 etape... Nu va fie teama, asa e firea romanului de dupa Revolutie... Linge unde scuipa, vezi cazul Regeblat.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close