INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EIBAR - ESPANYOL

VIDEO Eibar - Espanyol 2-1 » Căpitanul echipei l-a "îngropat" pe Gâlcă

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 21:08

Espanyol a pierdut al 6-lea meci consecutiv în deplasare La Liga. Formația lui Costel Gâlcă a fost învinsă pe terenul lui Eibar, scor 1-2.

VEZI VIDEO

Inui a deschis scorul în minutul 15, cu un șut imparabil de colțul careului. Peste doar 7 minute, Joan Jordan a egalat grație unei execuții deviate.

Borja Baston a stabilit scorul final, scor 2-1 după ce a transformat un penalty în minutul 74. Javi Lopez s-a aruncat în picioarele jucătorului gazdelor și a comis penalty.

Eibar a urcat pe locul 6 după acest succes, cu 30 de puncte. Espanyol a ajuns la al 3-lea meci consecutiv fără succes și are doar 21 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  11 Ianuarie 2016, 13:08

Eu le doresc sincer sa retrogradeze, pentru modul barbar in care au jucat cu Barcelona!!!!

valiro
valiro  •  10 Ianuarie 2016, 22:22
Postat de myke82 pe 10 Ianuarie 2016, 22:04

Costel are nevoie de jucatori la Espanyol si nu de karatisti. Este greu sa formezi o echipa care sa joace in stilul Barcelonei cand ei stiu doar sa dea la gioale. El vrea sa faca ceva dar nu are jucatori din pacate. Daca chinezul (in cazul in care o va prelua pe Espanyol) nu va baga mana adanc in buzunar atunci poate sa vina si Mourinho ca tot vor retrograda. Din rahat n-ai cum sa faci bici.

Ai sa razi, dar din karatistii astia Galca va face fotbalisti. Nu e prima oara, la Steaua a facut la fel, din niste muschiulosi din care sarea mingea 3 metri si dintr-o mana de juniori, a reusit sa ia tot ce se putea pe plan intern. Asta inseamna antrenor, nu sa comanzi, vreau aia, vreau ailalta si hai sa antrenam...

chronic
chronic  •  10 Ianuarie 2016, 22:09

hai cu demisia galca

Vezi toate comentariile (6)
Comentează