INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Eric Bicfalvi a marcat un nou gol superb în Rusia » A treia reușită în cinci zile

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 12:25

Lui Eric Bicfalvi îi merge de minune la noua sa echipă, Ural, acesta reușind astăzi cel de-al treilea său gol în ultimele cinci zile.

Integralist, mijlocașul de 28 ani a dechis scorul pentru Ural în minutul 32, în victoria cu Amkar Perm, 1-0.

Românul a primit o pasă la marginea careului, a întors un adversar și a șutat superb cu piciorul stâng, lăsându-l fără replică pe portarul lui Amkar. 

Eric Bicfalvi a debutat pentru Ural miercurea trecută, atunci când a reușit o dublă de senzație în victoria echipei sale din meciul cu Krasnodar din sferturile Cupei Rusiei, încheiat 4-3. 

După scurta experiență de la Tom Tomsk, românul a fost achiziționat în luna ianuarie a acestui an de Ural, ocupanta locului 12 din Rusia.

  • Cel mai probabil, Bicfalvi va fi selecționat de Christoph Daum pentru meciul din preliminariile Campionatului Mondial din 2018 împotriva Danemarcei, care se va disputa pe 26 martie, la Cluj. 
  • Până acum, mijlocașul a fost în lotul naționalei la toate cele patru meciuri din preliminarii, cu Muntenegru, Armenia, Kazahstan și Polonia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează