INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Fanii lui Benevento au umor! Cum îi încurajează pe Pușcaș și compania :D

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 14:35

După 14 etape în Serie A, Benevento, gruparea la care evoluează și atacantul român George Pușcaș, este în continuare pe ultima poziție în clasament, fără vreun punct acumulat. 

Suporterii s-au remarcat însă cu o scandare autoironică, prin care recunosc faptul că echipa preferată va reveni în Serie B în stagiunea următoare. "Știm deja că din sezonul următor vom juca sâmbăta", au cântat fanii lui Benevento.

Echipa lui Pușcaș a marcat de doar 6 ori în primele 14 meciuri și a încasat 34 de goluri. În runda următoare, Benevento întâlnește pe teren propriu AC Milan, ocupanta locului 7 în Serie A

Împrumutat de Inter la Benevento până vara viitoare, Pușcaș a evoluat în șase meciuri pentru "lanterna roșie" din Serie A în acest sezon, fără a reuși să marcheze vreun gol.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează