INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GEST

VIDEO Florin Andone are presa din Spania la picioare: "A făcut un gest nobil"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 17:38

Gestul lui Florin Andone, care i-a îndemnat pe suporterii lui Deportivo să se oprească din scandări agresive și din fluierături în timp ce Fernando Torrres trecea prin momente grele pe gazon, a fost intens lăudat de presa din Spania. 

"Andone a avut un gest frumos în acele momente tensionate, în care Torres se afla la pământ şi primea îngrijiri medicale.

Jucătorul lui Deportivo La Coruna i-a oprit pe fani să mai fluiere și a îndemnat la calm, iar acţiunea lui nobilă a adus ovaţii pe Riazor la adresa lui Torres", au scris cei de la Marca.

VIDEO cu gestul lui Andone

Cu 5 minute înainte de finalul partidei dintre Deportivo La Coruna și Atletico Madrid, încheiată 1-1, Fernando Torres a fost lovit de Bergantinos și a căzut inconștient pe gazon.  

Atacantul lui Atletico a părăsit terenul pe targă, dar și-a revenit în ambulanță, fiind externat din spital în această dimineață după ce i s-au făcut mai multe teste.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
balauru48
balauru48  •  04 Martie 2017, 10:36
Postat de sakamoto pe 03 Martie 2017, 18:50

Florin Andone are presa din Spania la picioare. Nici mai mult, nici mai putzin! Citzi ani ai mai baietzash? Dupa cum te exprimi, nu mai mult de 5-6 ani! Omul potrivit, la locul potrivit! O tempora...

Iar tu dupa cum scrii, nu ai mai mult de 5-6 ani de scoala...

brandremist
brandremist  •  03 Martie 2017, 20:28

Dacă e să recunosc, m-a scârbit puțin reacția spaniolilor: adică se vedea că Torres nu se prefăcea după felul cum a căzut. Și nici țipetele lui Gimenez nu prevestea u nimic bun. În fine, gestul lui Andone e unul firesc în situația aceea.

raul4steaua
raul4steaua  •  03 Martie 2017, 18:59

Tot respectul pentru Ando, un jucator cu un caracter rar intalnit printre petardele noastre.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează