INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REAL MADRID - DEPORTIVO 7-1

VIDEO Florin Andone, cea mai mică notă: are 2 în presa spaniolă: ”A fost ținut în cătușe de apărarea lui Real” 

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 11:18

Real Madrid a câștigat categoric meciul cu Deportivo La Coruna, 1-7, iar Florin Andone, vârful galicienilor, a ieșit în evidență doar prin faulturi, fiind declarat ”durul” meciului de As, care i-a dat linie în loc de notă.

După trei partide cu gol, a urmat și una în care nu i-a ieșit nimic lui Florin Andone. Două ocazii mari risipite în vânt și mult efort fără niciun rezultat în dezastrul de pe "Santiago Bernabeu". 

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Cotidianul local La Voz de Galicia l-a considerat cel mai slab jucător alb-albastru. Nota 2 (10 fiind nota maximă), pentru că "a ratat golul pe care nu ar fi trebuit să-l rateze". Și pentru că "efectul luptei lui continue a fost nul. Apărarea lui Real l-a ținut în cătușe".

La rândul său, AS i-a dat linie în loc de notă și i-a reproșat agresivitatea dincolo de limită. "A fost durul meciului. A făcut un fault riscant și a primit cartonaș galben. Arbitrul Fernández Borbalán nu ar fi fost criticat dacă l-ar fi eliminat pe român pentru proteste". 

0 mingi cadrate a avut Andone din 3 șuturi la poartă pe terenul lui Real

6 faulturi a făcut atacantul galicienilor duminică; întreaga echipă a avut 11

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1153020558075703
Fettik Oscar  •  22 Ianuarie 2018, 15:41

slabut jucator

unurt1
unurt1  •  22 Ianuarie 2018, 12:19

Ati uitat esentialul: Notele sunt de la 0 la 4, deci 2 este la mijloc, un fel de 6. Si da, are faulturi, dar pt ca s-a zbatut

Vezi toate comentariile (2)
Comentează