INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO LA CORUNA

VIDEO Florin Andone, gol spectaculos pentru Deportivo în deplasarea cu Villarreal

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 21:16

Deportivo la Coruna a scos un punct din deplasarea de pe El Madrigal cu Villarreal, scor 1-1. Golul oaspeților a fost marcat în minutul 84 de Florin Andone.

VIDEO AICI!

Atacantul român a fost integralist și a reușit să înscrie cu capul, din 6 metri, plasând excelent la colțul lung o centrare de pe partea stângă a lui Sidnei.

Villarreal deschisese scorul în prima repriză, prin Unal, care a fost servit de Bacca.

Aceasta este a 4-a remiză a lui Deportivo din acest sezon.

Echipa lui Florin Andone și a lui Pantilimon (doar rezervă azi) a reușit să iasă din zona retrogradării, acumulând 16 puncte, cu unul peste Alaves. Villarreal are 28 de puncte, e pe locul 6 și a ratat șansa de a trece peste Sevilla, care e pe 5.

4 goluri 
are Florin Andone în acest sezon, reușind și două pase decisive

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mannecken
mannecken  •  08 Ianuarie 2018, 11:33
Postat de dubluv pe 07 Ianuarie 2018, 23:27

parca putin offside, parca o executie la limta (bara-gol din 6 m... daca era numai bara?) dar important e ca a inscris si ca a fost din nou titular. Hai, Florin, mai vrem goluri de la tine!

A fost putin ofsaid...ce înseamna asta? Putin ofsaid, mult ofsaid, exista aceasta regula? Nu a fost nici putin, nici ofsaid, nici mult ofsaid. Daca era numai bara? Pai a fost numai bara? Putea sa dea si pe lânga poarta. Salvezi mesajul cu ultima propozitie, A venit foarte bine si frumos la centrare, noroc ca nu s-a atins de unul din fundasii adversi pentru ca poate ar fi fost putin fault. Era si posibilitatea sa apere portatul....

dubluv
dubluv  •  07 Ianuarie 2018, 23:27

parca putin offside, parca o executie la limta (bara-gol din 6 m... daca era numai bara?) dar important e ca a inscris si ca a fost din nou titular. Hai, Florin, mai vrem goluri de la tine!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează