INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

VIDEO + FOTO Cristi Ganea, prezentat oficial la Athletic Bilbao: "Mi s-a îndeplinit visul" » Ce spune despre Spania și echipă

FOTO: athletic-club.eus +5   FOTO
FOTO: athletic-club.eus

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2018 15:27

Cristi Ganea, 26 de ani, a fost prezentat astăzi la Athletic Bilbao, care l-a cumpărat de la Viitorul, pentru 1,5 milioane de euro.

Ganea a semnat pe trei ani cu bascii și va încasa 600.000 de euro pe an. Ganea și-a început cariera de fotbalist în Țara Bascilor, acolo unde locuiesc părinții lui, și a mai jucat pentru echipa a 2-a a celor de la Mallorca, înainte de a ajunge la Viitorul.

Ganea a vorbit în spaniolă la conferința de presă despre revenirea în Țara Bascilor, despre Bilbao și despre viitorul său în La Liga.

"În primul rând vreau să mulțumesc clubului pentru că sunt aici. Am venit aici ca să învăț, să mă antrenez ca fiu mai bun și să dau totul. Sunt foarte bucuros că sunt aici, îmi doresc să încep antrenamentele și să dau totul, Am semnat cu Athletic acum câteva luni și viața s-a schimbat mult. Abia așteptat să ajung aici. Înseamnă mult că sunt aici. Vreau să cresc și să dau totul pentru echipă.

Am venit aici când aveam 11 ani și visam să joc la Bilbao. Acum mi s-a îndeplinit visul. Sunt foarte recunoscător. Cunosc mulți jucători de la echipă. Vreau să ajut echipa să fie mai bună.

Am început să joc fundaș acum 3 ani. Învăț să fiu mai bun pe faza defensivă. Un jucător bun nu poate excela la ambele faze. Dar cred că pot învăța multe. Cred că pot fi mai bun și sigur că așa va fi. Liga spaniolă e mai bună, cu mai multă viteză și cu un ritm alert. Dacă am ajuns aici înseamă că merit. Sigur că totul va fi bine", a declarat Cristi Ganea la prezentarea la Athletic Bilbao.

"Cristian își îndeplinește visul de a fi la echipă. Este foarte fericit. Am anunțat acum câteva luni că ca veni aici. Credem că va îmbunătăți lotul și că se va adapta rapid. Cristian a mai fost în Țara Bascilior. Maturitatea lui îi dă dretul să joace aici "Josu Urrutia, președintele clubului

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
854605894625108
Silviu Apostol  •  29 Mai 2018, 12:23

I-auzi la prostan : s-a dus sa invete !!!??? Jucator de nationala s-a dus sa invete ce inseamna lupta la retrogradare ! Bravo lui !

10208915235238124
Culcescu Cosmin Georgian  •  28 Mai 2018, 23:52

Felicitari si nu in ultimul rand mii de multumiri pentru ce ai facut pentru Viitorul ! Bafta multa !

114441002777320
Rudolf Hoss  •  28 Mai 2018, 16:39

Bravo lui .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează