INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO + FOTO INCREDIBIL Cozi uriașe înainte de PAOK - Olympiakos » Răzvan Lucescu poate scrie istorie în Grecia

FOTO: Facebook @PAOK Salonic +4   FOTO
FOTO: Facebook @PAOK Salonic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 16:09

Fanii lui PAOK Salonic au luat cu asalt casele de bilete înaintea derby-ului cu Olympiakos. Partida se joacă duminică, de la ora 19:30.

PAOK Salonic este aproape de a câștiga al 3-lea titlu de campioană din istorie. Formația antrenată de Răzvan Lucescu este lider în Grecia cu un avans de două puncte față de AEK Atena.

Fanii formației, recunoscuți drept unii dintre cei mai fanatici din lume, au format cozi de sute de metri la casele de bilete. Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus.

33 de aniau trecut de la ultimul titlu al lui PAOK Salonic

Citește și: VIDEO Lucescu, sărbătorit în vestiar în ziua când a împlinit 49 de ani: "N-am mâncat tort, dar am primit multe lucruri în cap: tort, ulei, apă, salată" :)

 
O zi perfectă pentru Răzvan Lucescu

O zi perfectă pentru Răzvan Lucescu. Victorie în deplasare, urări de “La Mulți Ani” și tort… Chiar pus în cap Află din clip care e secretul succesului său la PAOK Salonic ⚪⚫ Transmite-i un mesaj de ziua lui, chiar și cu o mică întârziere. -->>> http://bit.ly/2HsKqIb

Posted by Gazeta Sporturilor on 19 Februarie 2018

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
luciann
luciann  •  21 Februarie 2018, 21:14
Postat de andrei.33 pe 21 Februarie 2018, 20:38

PAOK nu poate fi "aproape" de a castiga titlul fiindca sezonul mai are meciuri iar distanta e de doar doua puncte. Jurnalism furajer.

Mai au 8 "finale"! Si AEK au meci greu la Atromitos etapa asta!

andrei.33
andrei.33  •  21 Februarie 2018, 20:38

PAOK nu poate fi "aproape" de a castiga titlul fiindca sezonul mai are meciuri iar distanta e de doar doua puncte. Jurnalism furajer.

luciann
luciann  •  21 Februarie 2018, 19:59
Postat de ungurul_vesel pe 21 Februarie 2018, 18:18

Saptamana asta se joaca ultima etapa in campionatul Greciei?

NU, dar au "boala" pe Olympiakos!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează