INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO+FOTO "Radu a salvat onoarea" » Laude pentru fundașul român, deși Lazio a fost demolată de Napoli

Foto: Reuters +13   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2017 13:06

Corriere dello Sport scrie că fundașul de 30 de ani "a jucat bine", deși echipa sa a pierdut cu 1-4 duelul de pe teren propriu cu Napoli. Gazzetta dello Sport i-a reținut fundașului lazial doar prima repriză la "plusuri". 

Cu golul lui De Vrij (30), Lazio n-a făcut decât s-o înfurie pe Napoli. Iar în repriza secundă a fost efectiv strivită de uraganul albastru. Printre victime, Ștefan Radu, spulberat și el după pauză de forța ofensivă a liderului.

"S-a prăbușit împreună cu ceilalți", a notat Gazzetta dello Sport, care însă nu i-a găsit nicio vină la goluri și i-a remarcat prestația bună din prima parte: "S-a ținut bine".

Vezi AICI rezumatul VIDEO al partidei

Corriere dello Sport, în schimb, l-a văzut într-o cu totul altă lumină pe ex-dinamovist. "A fost singurul dintre fundașii lui Lazio care a rezistat 90 de minute în teren. A făcut-o bine și a salvat onoarea coechipierilor", au punctat jurnaliștii romani, potrivit cărora Lazio a picat și din cauza pierderii apărătorilor Bastos și De Vrij, accidentați și înlocuiți, primul în minutul 25, celălalt la pauză. 

6 e nota primită de Ștefan Radu în Corriere dello Sport și 5,5 în Gazzetta dello Sport

15 baloane a pierdut românul. La plusuri, 3 lansări și 45 de pase bune

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează