INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

VIDEO+FOTO Reghecampf a cucerit în această seară primul lui trofeu în Emirate!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 19:54

Al-Wahda, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, a câștigat Supercupa Emiratelor Arabe Unite. Echipa românului s-a impus cu 2-0 în meciul cu Al-Jazira.

Golurile lui Al-Wahda au fost reușite de marocanul Mourad Batna, în minutul 22, și de maghiarul Balazs Dzsudzsak, în minutul 59.

Este primul trofeu al lui Reghe ca antrenor în Emirate. El a mai pregătit-o pe  Al Hilal.

În România, Reghe are două titluri, o Supercupă și o Cupă a Ligii alături de FCSB.

Al-Jazira a jucat recent la Campionatul Mondial al Cluburilor, unde a pierdut greu în fața lui Real Madrid, 1-2. Acum 12 zile, Al-Wahda o învinsese și în campionat pe Al-Jazira, 4-2 în deplasare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
147259629210475
Valentin Onea  •  21 Ianuarie 2018, 08:40

Chiar daca-mi esti nesuferit, zic Brava Reghe !

salatini
salatini  •  21 Ianuarie 2018, 03:05
Postat de satyricon pe 20 Ianuarie 2018, 23:52

Bravo Reghe! Unii isi baga gheara-n gat ca pitigoiul (doua exemplare sunt mai jos). Nu pot sa uite cum au fost umiliti de Steaua lui Reghe doua campionate.

Pitigoi e copilul maică-tii ***! Va lasa gigistii de la gsp sa jigniti pe toata lumea, voi niste frustrati si semidocti autentici!! Sunteti la fel ca marca de aragaz fcsb! O adunătură de ratati ingamfati fara motiv! Fara poante de autobaza si blaturi sunteti zero-barat! Cu ele sunteti doar niște ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  20 Ianuarie 2018, 23:52

Bravo Reghe! Unii isi baga gheara-n gat ca pitigoiul (doua exemplare sunt mai jos). Nu pot sa uite cum au fost umiliti de Steaua lui Reghe doua campionate.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează