INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Fulgerul Bumba! » Mijlocaşul de 18 ani a cucerit primul trofeu la AS Roma: Supercupa la tineret

Claudiu Bumba ridică deasupra capului Supercupa Italiei, luată în premieră de AS Roma Primavera // Foto: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Claudiu Bumba ridică deasupra capului Supercupa Italiei, luată în premieră de AS Roma Primavera // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 07 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 septembrie 2012 21:20

Claudiu s-a specializat în goluri rapide. A deschis scorul în minutul 4 al finalei cu Inter (2-1), după ce sîmbătă marcase şi în campionat, cu Reggina, după doar două minute!

N-a plecat decît de o lună de la Tîrgu-Mureş, dar i-a cucerit deja pe italieni. Claudiu Bumba a marcat din nou pentru echipa de tineret a Romei şi miercuri a cîştigat primul trofeu, Supercupa, după 2-1 cu Inter. O făcuse şi în urmă cu 4 zile, deschizînd drumul către victoria cu Reggina (4-1) din campionat.

VIDEO: Vezi AICI meciul!

Bumba a lovit la fel de fulgerător. Dacă sîmbătă punctase în minutul 2, acum a înscris după 4 minute. Servit la limita ofsaidului, Claudiu, scăpat de adversari, a reluat mingea cu capul în plasă din careul mic. Iar pînă la pauză, fostul mureşean a mai avut ocazia să dubleze avantajul giallorossilor.

"Moment magic pentru român. Letal în jocul aerian, a dovedit că-i foarte bun şi cu mingea la picior", îl laudă agenţia romanews.eu. Iar tuttomercatoweb.com, care l-a notat cu 8, a conchis: "Specializat în goluri rapide, s-a remarcat prin sincronizarea cu coechipierii şi demarcările în careu. Foarte iute, Bumba a marcat facil cu capul, fiind permanent un ghimpe în coasta apărării nerazzurra".

"Bumba a făcut spectacol şi după golul marcat: un-doi genial şi un assist surprinzător chiar şi pentru colegul său Cittadino" (Il Tempo, cotidian din Roma)

600.000 de euro a plătit AS Roma pentru transferul internaţionalului român de la FC Tîrgu-Mureş

2 goluri a reuşit Bumba în 207 minute adunate din 3 partide jucate la formaţia Primavera "giallorossa"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
joker_28
joker_28  •  07 Septembrie 2012, 09:59

bravo bumba!!E bine ca nu te-ai dus la stana!!

losfer
losfer  •  07 Septembrie 2012, 02:58
Postat de borat101 pe 07 Septembrie 2012, 02:31

Daca era din Vestul Europei era bagat instant la Nationala, dar noi ne pacalim cu aceeasi clovni ... mai sunt si elefantii cu pile ca Marius Niculae.

Hahahaaa, dintre toţi, taman pe Niculae l-ai scos în evidenţă. Niculae e bun, comparativ cu alte mari valori din lot :)

borat101
borat101  •  07 Septembrie 2012, 02:31

Daca era din Vestul Europei era bagat instant la Nationala, dar noi ne pacalim cu aceeasi clovni ... mai sunt si elefantii cu pile ca Marius Niculae.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează