INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL

VIDEO Gâlcă, euforic după victoria cu Bilbao » Gest superb la conferința de presă » Jurnaliștii l-au aplaudat în picioare

Foto: Gulliver/GettyImages
Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2016 18:24

Costel Gâlcă, antrenorul lui Espanyol, a fost extrem de fericit după victoria echipei sale în fața lui Athletic Bilbao, scor 2-1.

"Sunt fericit pentru victorie și pentru cum a reacționat echipa. Nu am reușit să închidem meciul când am avut ocazia, dar am crescut în joc odată cu trecerea timpului. Am jucat contra unei echipe experimentate și foarte bună în jocul combinativ.

Joacă cu o foarte mare intensitate. Am avut forța să întoarcem rezultatul și remarc întreaga echipă. Fanii au fost alături de noi până la capăt și ne-au ajutat", a spus Gâlcă la conferința de presă.

Presa spaniolă anunță că la finalul conferinței, Gâlcă a dedicat victoria oamenilor bolnavi de sindromul Down, ținând cont că pe 21 martie e Ziua Internațională a Sindromului Down. La finalul conferinței, jurnaliștii prezenți s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe român.

"Vreau să dedic cele 3 puncte în cinstea zilei mondiale a sindromului Down!" Costel Gâlcă

Vezi VIDEO aici cu conferința de presă a lui Gâlcă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
10207169246366733
Ion Cenusa  •  21 Martie 2016, 18:26

Bunul simt si profesia merg impreuna daca sti cum sa le asezi, la stana Galca nu stia limbajul *** sa se faca inteles si tot a iesit cu frntea sus, numai un cioban poate renunta la un antrenor cu rezultate aducand finul...., ca in Roamania !!! Si cand nu-i ies rezultatatele nu te poti suoara pe Costel Galca . Bafta multa in drumul greu de antrenor la nivelul la care esti acum !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  21 Martie 2016, 16:56

Un antrenor bun care a avut taria sa iasa din cloaca infecta a blatului romanesc, din cocina *** in care se tavalesc *** fcsp si viitura.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mickey13
mickey13  •  21 Martie 2016, 11:57

Majoritatea celor care-l ridica in slavi acum, il calcau in picioare acum o luna. Sper, din tot sufletul, sa se salveze de la retrogradare, chinezii sa faca investitii in jucatori de calitate si anul viitor sa se bata pt Europa. De asemenea, nu pot sa nu observ increderea de care au dat chinezii cand nu s-au grabit sa-l inlocuiasca, in special dupa "dubla groaznica": Real Madrid si Sociedad! 11-0, per ansamblu, nu-i usor de digerat!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează