INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER

VIDEO George Puşcaş a făcut show sub ochii patronului lui Inter » Hattrick într-un derby cu AC Milan: "Are tot ce-i trebuie"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 18:58

George Puşcaş continuă să aibă evoluţii bune la Inter Primavera şi în curînd e de aşteptat să facă pasul către prima echipă. 
Vîrful român de 18 ani a marcat de 3 ori în partida cîştigată cu AC Milan Primavera, scor 4-1. Puşcaş l-a impresionat pe patronul Interului, Erick Thohir, care a urmărit meciul din tribună.

"Abilitatea de a juca atît vîrf împins, cît şi mai retras, îl poate duce la o comparaţie cu Rodrigo Palacio. S-a pregătit de mai multe ori cu prima echipă.

Are tehnică, viteză, fizic stă foarte bine, are tot ce-i trebuie. A dat 11 goluri pînă la sfîrşitul anului. Mazzarri a fost să-l studieze", a scris William Cannavale pentru site-ul lui Gianluca DiMarzio.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
rictus
rictus  •  20 Octombrie 2014, 13:41

Asa ca idee, daca tot scrieti de Inter primavera si de jucatorii romania care activeaza pe acolo, poate ar trebuie sa-l amintiti si pe Ionuț Andrei Radu care la 17 ani a fost titular in toate cele 6 meciuri de pana acum...

madskills
madskills  •  20 Octombrie 2014, 11:30
Postat de zidane92 pe 19 Octombrie 2014, 20:55

E cel mai bun numar 9 lansat de fotbalul romanesc de la Raducioiu si Ilie Dumitrescu,peste Adi Ilie,Moldovan,Marica ,Ganea si ce am mai avut in ultimii 20 de ani!

=)))nici de gluma la betie nu e buna asta. Pai Adi Ilie era atacant de talie MONDIALA la Valencia, echipa care era o forta in Europa pe vremea aia. Tehnica ca a lui Ilie putini au avut in fotbalul romanesc. De finalizari nu mai vorbim, inca n-am vazut la vreunu sa le dea la "paiangan" cum le dadea Ilie la mondiale. Hai sa pastram proportiile, Ilie daca nu se accidenta, acum era aproape o legenda in fotbalul mondial. Si in ziua de azi daca te duci in Valencia si zici ca esti roman, iti vorbeste lumea de Cobra.

americanu197
americanu197  •  20 Octombrie 2014, 09:03
Postat de zidane92 pe 19 Octombrie 2014, 20:55

E cel mai bun numar 9 lansat de fotbalul romanesc de la Raducioiu si Ilie Dumitrescu,peste Adi Ilie,Moldovan,Marica ,Ganea si ce am mai avut in ultimii 20 de ani!

Adi Ilie nu era numar 9 si chiar ma indoiesc ca ar fi asta mai tehnica

Vezi toate comentariile (17)
Comentează