INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO George Puşcas a făcut spectacol la tineretul lui Inter! Românul a marcat de cinci ori

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 30 august 2014 19:22

George Puşcas a început excelent noul sezon, fiind titular pentru Inter Primavera în meciul cu Virtus Lanciano, cîştigat cu 7-0 de milanezi.

Atacantul român a marcat pe bandă rulantă, reuşind să-şi treaca numele pe tabelă de cinci ori, cu golurile din minutele 57, 77, 83, 84 şi 90+3.

"Ultimul gol nici nu mai ştiu cum l-am dat, au fost prea multe. E o performanţă la care visam de mic. Sper să ajung în scurt timp la echipa mare a Interului, mă bucur că am ales să vin aici. Am păstrat goluri şi pentru meciul cu Muntenegru de la tineret", a declarat Puşcaş în urmă cu cîteva minute la Radio H-FM.

Pentru milanezi a evoluat şi portarul Ionuţ Radu, fiind integralist.

Săptămîna viitoare, tineretul lui Inter se va deplasa pe terenul celor de la Atalanta.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  31 August 2014, 15:05

este foarte mare pacat ca fotbalistii romani pleaca de la asa varsta frageda afara in loc sa ajute echipele din liga 1 sa faca performanta in europa.

gabri80el
gabri80el  •  31 August 2014, 09:53

pai pe toate le-a dat din careul mic cu poarta goala:))))))))))) tare . a ajuns vedeta.pana si sormea nimerea din 5 pase 3.oricum pana la 20 se pierde:)

chimir_sen
chimir_sen  •  31 August 2014, 02:51

Pe ăsta-l vrei să se rateze la 5tiaua ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează