INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MACCABI HAIFA - HAPOEL HAIFA 2-2

VIDEO Gol de generic marcat de Gabi Tamaș » Și-a salvat echipa în derby-ul orașului: "Cel mai frumos gol al anului 2018"

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 08:49

Maccabi Haifa și Hapoel Haifa au terminat la egalitate, 2-2, în sferturile Cupei Israelului. Gabi Tamaș a fost eroul oaspeților, marcând golul egalizator. Returul va avea loc pe 1 martie.

"Îngerul Gabriel a salvat-o pe Hapoel", au titrat israelienii după supergolul marcat de fundașul central de 34 de ani, primul pentru echip sa. În prima repriză, Maccabi a dominat autoritar jocul, conducând cu 2-0, după golurile marcate de, Rukavtsya în minutul 10, și Sallalich în minutul 14.

După pauză, Hapoel Haifa și-a ridicat nivelul jocului și a redus din diferență în minutul 57, prin Turgeman. Golul de 2-2 a fost marcat de Gabi Tamaș, în minutul 76. Fundașul român a executat perfect o lovitură liberă de la 30 de metri, iar mingea s-a dus direct în vinclul porții adverse.

 

"Cel mai frumos gol al anului 2018" comentatorul meciului

Tamaș este jucător de bază în acest sezon la Hapoel Haifa, jucând în 19 meciuri și marcând un gol. După evoluțiile excelente din acest sezon, Tamaș are oferte de la Maccabi Tel Aviv, Beitar Jerusalim și Beer Sheva.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2018, 13:44

Frumos gol.

martinpen
martinpen  •  07 Februarie 2018, 09:42

Citez prostia; " Golul de 2-2 a fost marcat de Gabi Tamaș, în minutul 76. Fundașul român a executat perfect o lovitură liberă de la 30 de metri, iar mingea s-a dus direct în vinclul porții adverse." Cum mama masii a facut ma ? el centreaza, el da cu capul ?

fibra
fibra  •  07 Februarie 2018, 09:41

Tare!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close