INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Gol superb pentru Torje în Turcia » Formația sa a învins cu 3-1 pe Trabzonspor

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2015 18:01

Osmanlispor, formație la care evoluează Gabriel Torje și Raul Rusescu, a învins în etapa a șasea din Turcia pe Trabzonspor, scor 3-1.

Fostul mijlocaș al lui Dinamo a fost integralist și a deschis scorul dintr-o lovitură liberă cînd mai erau trei minute de joc din prima repriză. Raul Rusescu a fost rezervă și n-a intrat pe teren.

Torje a reușit și două pase de gol, prima pentru Kilicarslan în minutul 66, iar patru minute mai tîrziu pentru Deliktaș.

Formația celor doi români este pe locul 2 în prima ligă turcă, cu 11 puncte, dar cu o partidă mai mult decît următoarele clasate.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1745flo
1745flo  •  27 Septembrie 2015, 23:04
Postat de decuadi pe 26 Septembrie 2015, 19:38

Dinamu_fan ne arata iarasi elucubratiile singurului sau neuron. Dar la echipa narionala de ce alearga ca bisisica lui moromete aceat torje? Pe mine ma intereseaza ce face la nationala. Ce face in cariera lui, la clubul lui de cacao, mi se rupe. Dimano fan.... singurul stranier care misca? Misca el misca, ca n a murit. Dar valoarea si importanta clubului la care joaca..... penibilule!

de ce nu-ti misti atunci hoitul pe pagina fcsbeului??

1745flo
1745flo  •  27 Septembrie 2015, 22:58

moama ce tare da Torjino, nici n-am vazut mingea!;)

gabri80el
gabri80el  •  27 Septembrie 2015, 01:28
Postat de nesv1234 pe 26 Septembrie 2015, 22:04

Bai ipocritule, admite ca e singurul care mai misca ceva la nationala. *** *** a trimis mingea in partea cealalta a orasului la lovitura libera de langa careu in meciul cu compatriotii lui iar *** a ratacit mingea tot prin tribuna cu grecii. Daca ti-o punea piticul cum a asezat-o si acuma ce mai comentai?

adevarat , dar este si singurul jucator care joaca precum la rugby:))). in ce sens misca? viteza nu are, sut nu are , pase inexistente , creier inexistent.daca te referi ca misca atunci cand respira este ok dar acest jucator trebuia sa fie ospatar de ani de zile dar nu avem nici antrenori sa vada aceste aspecte.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close