INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL JAZIRA - AL AHLI 1-2

VIDEO Hattrick cu Al Ahli » Cosmin Olăroiu a cîştigat Cupa Emiratelor după o finală cu echipa lui Walter Zenga!

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 aprilie 2014 12:13

Cosmin Olăroiu nu are rival în zona Golfului! Tehnicianul român a bifat ieri al zecelea trofeu în Asia şi al treilea cu Al Ahli în acest sezon, după victoria din finala Cupei Emiratelor cu Al Jazira, scor 2-1.Al Ahli e de neoprit în Emirate de la sosirea lui Cosmin Olăroiu. După cîştigarea Supercupei şi a titlului, a venit şi rîndul Cupei Emiratelor. Într-o finală cu Al Jazira, echipa antrenată de Walter Zenga, Al Ahli a făcut un nou meci mare, reuşind să cîştige trofeul după ce a revenit de la 0-1.

Ali Ahmed Mabkhout a deschis scorul din penalty în minutul 28, reduta lui Zenga n-a rezistat pînă la final. Hugo Viana l-a găsit perfect pe Grafite în careul advers în minutul 69, iar brazilianul a reluat spectaculos cu capul în bară.

Meciul părea că se duce spre prelungiri, însă Al Hamadi a rezolvat soarta finalei cu o fază senzaţională în care a reuşit să ridiculizeze doi dintre apărătorii adverşi şi să înscrie cu un şut din 8 metri.

Al Ahli mai poate cîştiga un trofeu în acest sezon, fiind calificată şi în finala Cupei Preşedintelui. În ultimul act, care se va disputa pe 19 mai, adversar va fi Al Ain, fosta formaţie a lui Cosmin Olăroiu.

Citeşte şi: Reclamă pentru Serie A » Fabio Cannavaro vorbeşte la superlativ de Cosmin Olăroiu în Gazzetta dello Sport!

Trofeele lui Cosmin Olăroiu
Steaua
Titlul (05/06)
Supercupa României (2006)
Cupa României (10/11)
Al Hilal
Titlul (07/08)
Cupa Coroanei Prinţului (07/08, 08/09)
Al Sadd
Cupa Stelelor (2010)
Al Ain
Titlul (11/12, 12/13)
Supercupa EAU (2012)
Al Ahli
Titlul (13/14)
Supercupa EAU (2013)
Cupa Emiratelor (13/14)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Aprilie 2014, 20:53

Araboii baga bani de 25 de ani nu de acum ...au inceput odata cu Turcia ...turcii au reusit sa creasca ...ei au ramas tot ultimii ...nu au gena pentru fotbal ...nu conteaza cati bani baga ... Iar Oli bine ca a castigat intr un campionat slab ce alti antrenori nu au reusit ...are peste 10 trofee in Golf ...si ?...daca ar face gresala sa vina intr un campionat din Europa ...ar pierde ... Omul nu antreneaza in cel mai tare campionat din Golf ...cred ca in Arabia Saudita e cel mai tare campionat arab ...dar sincer nu ma intereseaza ...CSU daca nu i bate la scor pe arabetii lui Olaroiu ...n ar mai merita salariu si ar trebui sa plece toti ...

rikiriki365
rikiriki365  •  20 Aprilie 2014, 19:19

va danseaza puiul de shaorma in stomac si-l judecati pe Olaroiu,geniilor!

bivumu
bivumu  •  20 Aprilie 2014, 18:26

Pe mine ma impresioneaza Oli prin realismul de care da dovada. Fiind cel mai bun dintre cei mai slabi antrenori romani, incaseaza pt ceea ce face 5 bulioane (asa am inteles) dintr-o zona a lumii in care au fost f multi alti antrenori romani. El a reusit acolo de unde au plecat alti antrenori romani cu coada intre picioare. In criminal de periculoasa si valoroasa L1, si-ar fi luat vreo 150 de mii pt muraturi. Pana la 4-5 bulioane,e o "mica" diferenta. :)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează