INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

VIDEO Ianis Hagi, cel mai bun de pe teren la prima echipă a Fiorentinei! A marcat două goluri

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iulie 2017 22:07

Odată cu venirea lui Stefano Pioli la cârma Fiorentinei în locul lui Paulo Sousa a început și Ianis Hagi să prindă mai multe minute la prima echipă a violeților.

Hagi Jr. a început titular în partida de azi contra amatorilor de la Trentino și a marcat două goluri, fiind cel mai bun de pe teren în prima parte. După pauză, echipa a fost schimbată în totalitate, iar în poartă a intrat Tătărușanu. Echipa românilor a câștigat cu 11-0, după ce la pauză era 6-0.

Ianis a înscris în minutul 15 după o preluare pe piept și un șut sub bara transversală, fără nicio șansă pentru portarul advers. La ultima fază a primei reprize, fiul lui Gică Hagi a mai punctat o dată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Iulie 2017, 12:17

...goluri marcate din careu fara marcaj ...si voi il vedeti cel mai bun de pe teren fiindca sta la pomana ...omul nici nu alearga si voi il vedeti vedeta in devenire ?...rusine Tolontan ...minti cititorii ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Iulie 2017, 23:49

...cine a spus ca a fost cel mai bun de pe teren ?...Tolontan care nu a vazut meciul ?...in lipsa semnaturii ...acest articol ii este atribuit lui Tolontan ...de ce minti Tolontane ?

onduku
onduku  •  15 Iulie 2017, 23:22

Interesant.. Asa, pustiule, munceste!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează