INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

VIDEO Îi merge bine cu granzii! Espanyol, victorie uriașă cu Bilbao, scor 2-1 » Salt important în clasament pentru echipa lui Gâlcă

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2016 14:59

Espanyol Barcelona a ajuns la al 3-lea meci fără înfrângere în La Liga. Echipa lui Costel Gâlcă s-a impus pe teren propriu în fața lui Athletic Bilbao, scor 2-1.

VEZI VIDEO

Eraso a deschis scorul în minutul 20 pentru Bilbao, însă catalanii au revenit cu două goluri în 3 minute după pauză.

Diop în minutul 54 și Caicedo trei minute mai târziu au adus-o pe Espanyol în avantaj. Echipa românului mai putea marca în prelungiri, execuția lui Sylla a lovit bara.

În urma acestui rezultat Espanyol le depășește pe Las Palmas, Valencia și Betis și o egalează pe Sociedad, fiind pe locul 12, cu 35 de puncte.

Etapa viitoare Espanyol va juca în deplasare cu Malaga, formație aflată pe locul 8, care are 4 puncte peste catalani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
para.para
para.para  •  21 Martie 2016, 01:27

Pentru angajatii ghesepe iubitori de fcsp, pana si Bilbao a ajuns grande. Vai de voi.

207264126297490
Dumitru Bulz  •  20 Martie 2016, 20:32

Eu ce să zic există oameni și "oameni",indiferent ce va face antrenorul Gâlcă în domeniul său se vor găsi uni să comenteze.

valiro
valiro  •  20 Martie 2016, 18:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vezi ca jaloanele le aranja Dica si ceilalti secunzi. Si ce e rau sa aranjezi jaloanele ? Asta e munca de antrenor, terminati cu prostiile astea, munca na ucis pe nimeni. Lasa ca l-am vazut pe Regeblat, se saluta cu toti, cand ajunge sa dea mana cu maseurii sau asistentii se face ca nu-i vede. O fi bine asa ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează