INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EUROPA LEAGUE

VIDEO Înapoi în cărţi? » Vlad Chiricheş a reuşit o fază senzaţională la golul 2 al lui Tottenham!

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 10:57

Tottenham s-a calificat în grupele Europa League după ce i-a învins pe ciproţii de la AEL Limassol cu 4-1 la general. Vlad Chiricheş a revenit în echipa londonezilor.

Fostul stelist Vlad Chiricheş a jucat din nou pentru Tottenham, după aproape trei luni. Fundaşul român dorit de italienii de la AS Roma a contribuit din plin la golul doi al englezilor.

Chiricheş a încercat o pasă cu călcîiul în careu, însă mingea a fost interceptată de un fundaş cipriot. Tot Chiricheş l-a deposedat apoi pe jucătorul lui AEL printr-un tackling de manual şi a trimis mingea în cele din urmă către Paulinho, care a înscris.

Evoluţia românului a fost destul de bună, deşi a arătat uneori nesiguranţă. Pentru ciprioţi a jucat şi fostul CFR-ist, Ricardo Cadu. Tottenham - AEL Limassol s-a terminat 3-0 şi Chiricheş merge alături de londonezi în Europa League, acolo unde îi aşteaptă românii de la Steaua şi Astra.

VEZI VIDEO AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 01:22

admir comenturile, mai mult decat stirea in sine (una jenibila dealtfel..)) si ce constat ? full de klone... cade masa, iei tot potul cu 4 klone la aktiv..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 01:21

o, vai... stelarul chichirez rupe gura targului. e drept, o face o data pe an..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 01:20
Postat de timarhac pe 29 August 2014, 15:13

:))))) pai...sunt ...altfel nu-mi puneam mintea cu voi...dar asculta tu la mine inca odata: "voi, practic ati intrat acolo sa spuneti ca golul lui Hagi este unul dintre cele mai slabe. Ooops!! Asta ati facut ma! Nu mai intrati nicaieri, stricati tot! :)))) UEFA a intrebat: ce ziceti babaieti, care gol e mai frumos, mai de `calitate? 150de mii au spus: nea UEFA, al lui Anastasi e de calitate, de 5 stele... 270de mii au spus: nea UEFA, al lui Hagi este uratel, slabut, ii dam 2 ` stele.... :)))) deci, ce va hotari nea UEFA?!... mai simplu nu va pot explica. Multi da` prosti. Pai vezi? Nu intotdeauna cantitatea conteaza!

.>))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează