INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Înfrângere usturătoare pentru echipa antrenată de Boloni » Cu Chipciu titular, Anderlecht a pierdut cu Charleroi

Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC
Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2017 17:11

Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a suferit o înfrângere drastică pe teren propriu, 3-5 cu Genk, într-un meci în care a încasat 4 goluri doar în prima repriză.

Antwerp a fost readusă cu picioarele pe pământ. După debutul neașteptat de bun, cu 4 puncte în primele două etape, inclusiv un nul cu campioana Anderlecht, echipa lui Loți Bölöni n-a rezistat și forței lui Genk.

Gafele în lanț ale defensivei au condus la un deznodământ previzibil de la pauză. 0-3 în minutul 21 și 1-4 după prima repriză, cu perspectiva unei catastrofe. Picajul era inevitabil!

Notițe din primul minut

"Românul nu a găsit în creier planul faimos de a schimba destinul jocului", a comentat sporza.be. Loți și-a luat încă din primul minut notițe pe bancă și va avea nevoie de concluziile trase pentru a trece peste eșec.

Fără gol primit în 180 de minute, Antwerp a încasat 5 ieri, dar măcar a luptat și are meritul de a fi revenit de la 1-5 la 3-5. Ba chiar a sperat într-o egalare miraculoasă pe final.

VIDEO cu golurile marcate în Antwerp - Genk 3-5
Au marcat: Dequevy '24, Owusu '79, Arslanagic '81/Samata '8, '41, Trossard '16, Schrijvers '21, Arslanagic '59 (autogol)

Echipele de start:

Antwerp: Bolat - Duplus, Arslanagic, Batubinsika, Corryn - Haroun, Kone - Jaadi, Hairemans, Dequevy - Oulare

Genk: Vukovici - Maehle, Brabec, Colley, Khammas - Berge, Malinovsky - Buffel, Schrijvers, Trossard - Samata

"Păcat de noi, însă măcar suporterii au văzut spectacol! Nu am putut păstra mingea suficient de mult pentru a echilibra scorul"
Loți Bölöni, antrenor Antwerp

"A fost un joc cu două fețe. Prima repriză leșinată, în a doua am jucat mai bine, dar ne-am trezit târziu. Genk a meritat victoria"
Loți Bölöni, antrenor Antwerp

Anderlecht a pierdut meciul jucat în deplasare contra celor de la Charleroi, scor 0-2, într-o partidă în care Alexandru Chipciu a fost titular, în timp ce Nicolae Stanciu a rămas pe banca de rezerve.

Baby a deschis scorul în minutul 55, iar Benavente a închis tabela cu un gol marcat în prelungiri, după o fază la care a driblat toată apărarea oaspeților.

Anderlecht, campioana en-titre este abia pe locul 9, cu doar 4 puncte adunate în primele trei etape din Belgia.

VIDEO cu golurile

Echipele de start:

Charleroi: Penneteau - Martos, Marinos, Dessoileil, Fortuna - Diandy, Baby, Ilaimaharitra, Lukebakio - Rezaei, Pollet

Anderlecht: Sels - Appiah, Mbodji, Spajici, Obradovici - Chipciu, Kums, Trebel, Dendoncker, Hanni - Teodorczyk

Astăzi va evolua Standard Liege, formația la care este legitimat Răzvan Marin, de la ora 21:00. Rămâi pe GSP.ro pentru a afla ultimele informații referitoare la stranierii din Belgia!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
corectu
corectu  •  14 August 2017, 07:41

Amicu,Stanciu a ramas pe bamca.

flintstone
flintstone  •  13 August 2017, 22:54
Postat de amicu pe 13 August 2017, 22:04

Golul 2 a lui charleroi a fost o trecere prin tre jaloane...inclusiv Stanciu, jucător de 10milioane. :)))

,,,Anderlecht a pierdut meciul jucat în deplasare contra celor de la Charleroi, scor 0-2, într-o partidă în care Alexandru Chipciu a fost titular, în timp ce Nicolae Stanciu a rămas pe banca de rezerve.,, unde *** ai l-ai vazut ep Stanciu tu ep teren bai *** !?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  13 August 2017, 22:04

Golul 2 a lui charleroi a fost o trecere prin tre jaloane...inclusiv Stanciu, jucător de 10milioane. :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează