INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

VIDEO Interviu inedit cu Ianis Hagi în Italia: "Antrenorul îmi zice Giovanni" » Ce planuri are la Fiorentina pentru sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 15:20

Canalul oficial al celor de la Fiorentina a publicat azi "un reportaj dedicat tânărului Ianis Hagi, care cu modestie și voință muncește în echipa lui Stefano Pioli în cantonamentul de la Moena".

"Sunt puțin obosit, e normal, dar mă simt bine. Antrenamentele sunt grele dar bune, pentru că trebuie să ne antrenăm bine ca să fim pregătiți când începe campionatul. Căutăm să facem la meci ceea ce lucrăm la antrenamente, să respectăm ce zice Mister și sperăm să jucăm bine și să învingem. Să fim pregătiți și să facem un sezon mai bun ca anul trecut!

Vorbesc zilnic cu tata, ieri a avut primul meci în România, a învins cu 3-0 (n.r. interviul a fost făcut după prima etapă din Liga 1). Sunt multe lucruri bune pe care vreau să le aud de la el.

Mister îmi zice Giovanni, pentru mine nu contează, Ianis, Giovanni, Hagi... e același lucru.

Mai am de învățat italiană, am un an de când am venit aici și mai trebuie să studiez, dar sper că mă fac înțeles", a declarat Ianis într-o italiană excelentă.

 

Ianis Hagi si racconta alla rubrica Estra Time. #BattitiViola #Moena2017

Posted by ACF Fiorentina on 23 Iulie 2017

2 goluri
a reușit Ianis Hagi în amicalele disputate de Fiorentina în această vară 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Iulie 2017, 19:54

Fiorentina de abia asteapta sa scape de el ...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Iulie 2017, 17:56

Eu nu inteleg ceva totusi; cum se face ca e plin de capsunari romani in Italia care dupa 4 luni vorbesc de parca s-au nascut acolo iar asta in 1 an (cu profesori) nu stie italiana?

omidiu
omidiu  •  23 Iulie 2017, 17:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează