INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FINALA LIGII CAMPIONILOR ASIEI

VIDEO Întoarce rezultatul în retur? Laurenţiu Reghecampf mai are la dispoziţie 90 de minute pentru a cîştiga Liga Campionilor Asiei, după 0-1 în faţa celor de la West Sydney Wanderers

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 13:30

Al Hilal, formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a fost învinsă în deplasare de West Sydney Wanderers în prima manşă a finalei Ligii Campionilor Asiei, scor 1-0, singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 64 de Jurici (VIDEO).

Fostului antrenor al Stelei i s-a promis o primă de un milion de dolari în caz că va cuceri acest trofeu. Returul finalei se va disputa pe 1 noiembrie, de la 19:30, pe terenul lui Al Hilal.

La formaţia arabă a fost titular Mihai Pintilii, fotbalist care a plecat de la Steaua în acelaşi timp cu Laurenţiu Reghecampf.

Echipele de start:

Sydney: Covici - Golec, Topor-Stanley, Hamil, Mullen - La Rocca, Poljak - Haliti, Santalab, Cole - Bridge

Al Hilal: Al Sudairy - Al Zori, Digao, Kwak, Al Sharani - Al Faraj, Castillo - Al Dawsari, Pintilii, Thiago Neves - Al Shamrani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 03:00

3-0 le dau arabii intre dune si camile.

ortega
ortega  •  25 Octombrie 2014, 20:07

O va sougge blatistul împuțit ... Mai ceva ca boarfa de nevastă-sa ... Măcar că 50 % din fotbaliștii din prima ligă pot să jure că atunci când performa Ana Maria la taragot le intra cearșaful în fund ...

blatistu49
blatistu49  •  25 Octombrie 2014, 19:59

se face de ris fara BLATURI teapa luata de CAMILE

Vezi toate comentariile (29)
Comentează