INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER - PARMA 1-1

VIDEO Invizibil » George Pușcaș schimbat la pauză, după primul meci ca titular în Serie A

George Pușcaș Foto: GettyImages
George Pușcaș Foto: GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 05 aprilie 2015 00:00

Internaționalul de tineret nu a profitat de absența golgeterului Icardi, evoluînd slab contra falimentarei Parma. George a încercat doar o dată poarta, cu o lovitură de cap imprecisă

Nu se putea o ocazie mai propice pentru debutul lui Pușcaș ca titular în Serie A. Mancini i-a oferit credit internaționalului român de tineret, ce marcase în urmă cu 9 zile, contra Islandei. L-a trimis din primul minut ieri, contra Parmei, "lanterna" intrată în faliment, antrenorul nerazzurro neputînd conta pe suspendatul Icardi. Din păcate, George a dezamăgit și Inter, fluierată de fani, s-a făcut de rîs (1-1)!

Click aici pentru VIDEO!

În 45 de minute, s-a văzut foarte puțin. Surprins în ofsaid (5), într-o fază cînd ratase singur cu Mirante, Pușcaș a centrat apoi pentru Shaqiri (13), care a reluat slab pe direcția portarului. Elvețianul i-a întors serviciul, dar "capul" românului s-a dus mult alături (43). Ultima sa acțiune înainte ca Mancini să-l schimbe la pauză cu Kovacici. Golul norocos al lui Guarin n-a fost suficient, Lila a egalat cu capul după ocazia lui Pușcaș. Și Inter a picat pe 10, la 9 puncte de Europa League!

18 minutebifase în campionat Pușcaș pînă ieri, 12 cu Sassuolo, 6 cu Napoli. George mai jucase la Inter 92 de minute în Cupă și 2 în Europa League

CIFRELE LUI PUȘCAȘ
Șuturi: 1
Pe poartă: 0
Ocazii create: 1
Mingi jucate: 13
Pase/reușite: 7/5

AS ROMA - NAPOLI 1-0
De Sanctis apără, Lobby exultă!

Roma a rupt blestemul, reușind să cîștige prima oară în Serie A pe "Olimpico" după 4 luni, 1-0 cu Napoli. Al patrulea triumf la rînd acasă contra azzurrilor. Pjanici a decis "Il Derby del Sole", dar eroul meciului a fost De Sanctis. Patru intervenții extraordinare a reușit portarul giallorosso în repriza a doua. În special reflexul din minutul 67, cînd a salvat la șutul lui Gabbiadini, făcîndu-l pe colegul Lobonț să exulte și să-l aplaude în picioare de pe banca de rezerve.

Acuzat de o prostituată română

Noi mărturii în cazul fanului napoletan ucis de un ultras al Romei înaintea derbyului din 3 mai 2014. O prostituată română de 31 de ani a spus că Daniele De Santis a început acea după-amiaza cu un mix de sex și cocaină: "Înainte să iasă din casă era ciudat și agitat. A luat din coșul cu rufe un obiect, presupun cuțitul cu care tăia drogurile, spunîndu-mi că va cumpăra mîncare și țigări. L-am auzit certîndu-se la telefon cu un bărbat care-i cerea să plătească".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează