INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

VIDEO Îți mai aduci aminte de el? Dumitru Cardoso a impresionat în ultimul amical al lui Napoli! Şi Chiricheş a evoluat

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 10:15

Napoli l-a cedat ieri pe Gonzalo Higuain la Juventus pentru 94 de milioane de euro, iar acum este în căutarea unui atacant.

În amicalul câștigat cu Trento, scor 4-0, România a bifat o premieră. A avut doi jucători pe teren în echipa lui Napoli.

Pe lângă Chiricheș, care pare că devine o certitudine, la Napoli a jucat și Dumitru Nicolao Cardoso, fotbalist cu origini românești. tatăl său fiind român cu cetățenie italiană.

Acesta a punctat în minutul 91 pentru fosta echipă a lui Maradona. Cardoso este din 2010 la Napoli, care l-a împrumutat la formații precum Empoli, Ternana, Cittadella, Reggina, Veria și Latina.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1059109910783295
Luci Luci  •  25 Iulie 2016, 17:01

Pe langa ca habar n-are sa scrie un articol mai si scrie minciuni. Asta orice nationalitate are, dar nu romana. "Pe lâncă Chiricheș, care pare că devine o certitudine, la Napoli a jucat și Dumitru Nicolao Cardso, fotbalist cu origini românești." Lanca? Hai serios, voiai sa zici langa. Hai ca intelegem noi, c seamana foarte bine cu g. Origini romanesti? In afara de faptul ca Dumtriu pare a fi un nume romanesc acest fotalist nu are nicio treaba cu vreo origine romaneasca. Astea-s articolele scrise atunci cand chiar nu iti mai vine nicio idee si trebuie sa ai ceva scris ca sa iti primesti banul. Felicitari pentru articolul minunat!

papa_poulette
papa_poulette  •  25 Iulie 2016, 12:44
Postat de ortega pe 25 Iulie 2016, 10:47

Îl vrei la Mogoșoaia ?

*** obsedat.. ti-as scrie multe, dar ma cenzureaza astia..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mal.
mal.  •  25 Iulie 2016, 11:42

Ce a bifat săraca Romînie? Ce ziar e ăsta? Ce legătură are omul acesta cu România? A bifat autorul o prostie!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează