INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

VIDEO Keșeru, încă un gol pentru Ludogoreț! Echipa sa a urcat pe primul loc, iar el e lider în clasamentul golgeterilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 19:19

Ludogoreț s-a distrat cu Beroe pe care a demolat-o pe teren propriu, scor 5-0. Claudiu Keșeru și Cosmin Moți au fost integraliști, în timp ce Andrei Prepeliță a intrat în minutul 77.

VEZI VIDEO

Wanderson și Marcelinho au marcat primele două goluri ale gazdelor în minutele 30 și 37, stabilind totodată și scorul pauzei.

Același Wanderson a înscris și golul de 3-0 în minutul 62, iar Terziev a marcat pentru 4-0 în minutul 74.

Claudiu Keșeru nu putea lipsi de pe lista marcatorilor. Fostul atacant al Stelei a punctat în minutul 79.

Ludugoreț e lider după 17 etape, cu 31 de puncte, la egalitate cu Levski, care are însă un meci mai puțin și cu 3 puncte peste Litex, care la fel are doar 16 meciuri.

Keșeru e lider și el în clasamentul golgeterilor din Bulgaria, cu 8 reușite. Atacantul român are două goluri peste Coureur (Cherno More) și Moreno (Litex).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fangigi
fangigi  •  27 Noiembrie 2015, 22:18

Lui Beroe Stara Zagora astia cred ca si eu le dadeam gol, poate chiar doua!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  27 Noiembrie 2015, 20:22

sa-l naturalizeze bulgarii! in romanica nu a mai dat un gol de nici el nu stie cand... acum este vremea lui alibec, andone, tanase, ivan

Vezi toate comentariile (2)
Comentează