INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Lazio - Juventus 0-1 » Ștefan Radu, la înălțime, în ciuda scorului: ”Extraordinar prin implicare, forță, rezistență și neîndurare”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 04 martie 2018 10:40

Fundașul Ștefan Radu, 31 de ani, a fost iar printre cei mai buni jucători ai lui Inzaghi, având probleme doar după intrarea lui Douglas Costa. ”Concentrat, a mușcat din glezne, n-a lăsat un centimetru”, scrie lalaziosiamonoi.it.

Ștefan Radu a trăit a doua mare dezamăgire în doar patru zile. Eliminat dramatic, la penaltyuri, în semifinala Cupei de Milan, fundașul lazial a pierdut în prelungiri, și-n campionat, meciul cu Juventus și locul pe podium. N-are însă nicio culpă la supergolul reușit de Dybala. Ba din contră, a fost printre cei mai buni biancocelesti.

"Și-a dat și sufletul"

"Apărător cu cifre excelente, cel mai precis lazial la capitolul pase corecte (39), 7 mingi recuperate, 5 dueluri câștigate. Înaintea de intrarea lui Douglas Costa a avut viață liniștită", a remarcat Gazzetta dello Sport, care l-a notat cu 6. Mai generoasă a fost agenția lalaziosoamonoi.it (7), remarcând că "nu a lăsat adversarilor un centimetru și a mușcat din glezne. Concentrat, a ieșit din defensivă cu timingul potrivit. Și a dovedit aceeași răutate. Ce noroc că a jucat, deși era incert!". Corriere dello Sport l-a ales MVP-ul gazdelor, nota 7: "A fost extraordinar ca implicare, forță, rezistență, neîndurare. Miercuri a terminat epuizat, acum și-a dat sufletul!".

31,25 km/ha fost viteza celui mai rapid sprint reușit cu Juve de un lazial, Ștefan Radu. A greșit doar 13 pase din 52 și a atins 68 de mingi sâmbătă

"Încă un meci la superlativ. Încredere și siguranță, mereu atent și precis pe teren. Nu e deloc întâmplător că pe Olimpico a fost cel mai bun pasator, surprinzând și prin viteză"
lalaziosiamonoi.it

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  04 Martie 2018, 11:52

dupa ce i-au obosit putinarii e normal,du-te gheghe poate capeti si tu ceva.ei au un ANDONE al lor si e si cret........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează