INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA / LAMIA - PAOK 0-2

VIDEO Lucescu, sărbătorit în vestiar în ziua când a împlinit 49 de ani: "N-am mâncat tort, dar am primit multe lucruri în cap: tort, ulei, apă, salată" :)

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2018 09:45

Jucătorii lui PAOK i-au cântat "La mulți ani" lui Răzvan Lucescu, distrându-se în cabină după 2-0 cu Lamia. În următoarele trei săptămâni, Olympiakos și AEK vin la Salonic.

Când Lucescu a intrat în vestiar, jucătorii îi pregătiseră surpriza. Un tort și un "Happy Birthday to Mister" foarte zgomotos. Începuse distracția. Alb-negrii își sărbătoreau în stilul lor antrenorul, care împlinise sâmbătă 49 de ani. Câteva minute, au aruncat unii în alții cu tot ce găseau. Și Răzvan era printre ei, nu putea scăpa. Râzând, Luce le-a povestit jurnaliștilor greci: "Nu am mâncat din acel tort, dar am primit multe lucruri în cap. Tort, ulei, apă, salată".

 

15 και συνεχίζουμε όλοι μαζί. Happy birthday coach #Lucescu #PAOKfamily #bday

Posted by PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ on Saturday, 17 February 2018

Marș spre primul event al lui PAOK

Cel mai frumos cadou îl primise pe teren. PAOK a câștigat iar, al 15-lea succes în șir (10 în campionat și 5 în Cupa Greciei), e în marș spre primul event din istoria clubului. Dacă depășește următoarele trei săptămâni, titlul e al său. Înfruntă principalii adversari, ambele meciuri fiind la Salonic:
25 februarie - Olympiakos (a)
4 martie - Asteras (d)
11 martie - AEK (a)

"Dau totul pentru echipă"

Lucescu nu poate fi decât mulțumit în acest moment: "De la început, scopul meu a fost să creez o atmosferă excelentă în vestiar, să le întăresc psihicul băieților și să fim uniți. Când ei înțeleg că este spre binele lor, dau totul pentru echipă. Asta se întâmplă acum la PAOK".

"Nu toți jucătorii sunt mulțumiți, dar fiecare își are rolul său și fiecare dă maximum pentru echipă. E o dovadă de respect față de meseria noastră"
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

"Meciul cu Olympiakos va fi special, însă tot trei puncte ne va aduce. Dacă învingem, mai adunăm trei puncte. Are același sfârșit ca toate celelalte"
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

"A fost o zi mare pentru antrenorul nostru, dar și pentru noi, jucătorii. Am făcut un meci bun împotriva unei echipe dificile"
José Cañas, mijlocaș PAOK

Fiul patronului, mesaj special pentru "coach"

George Savvidis, fiul proprietarului și unul dintre membrii Consiliului director al clubului, i-a transmis lui Răzvan un mesaj special pe Instagram. "De obicei, le mulțumim tuturor antrenorilor, dar trebuie să recunoaștem că tu i-ai făcut să joace ca o echipă, să lupte unul pentru altul și pentru tricoul lui PAOK", a scris Savvidis. "Suntem o are familie acum, pentru că tu păstrezi echilibrul. La mulți ani, coach! Îți dorim să câștigi și titlul, și Cupa. Le meriți!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ill7ven
ill7ven  •  18 Februarie 2018, 10:32

La Multi Ani si bafta in continuare Razvan!

capca1
capca1  •  18 Februarie 2018, 10:24

Peste trei săptămâni este pe locul 3 !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează