INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO "Magie fenomenală" » Entuziasm enorm în Italia, după golul senzațional al lui Chiricheș: "L-a imitat pe Hagi!"

Articol de - Publicat duminica, 16 iulie 2017 15:29

Vlad Chiricheș a reușit sâmbătă ”perla” amicalului cu Trento (7-0). Un gol de la 60 de metri, cel mai frumos marcat de Napoli în intersezon.

Marchează rar la Napoli, dar când o face vrea să lase urme. Chiar și în amicale. Cu siguranță, golul semnat de Vlad Chiricheș în amicalul (7-0) cu Trentino "(Serie D) n-a fost unul din repertoriul unui fundaș. Lobul său de dincolo de centrul terenului, de la 60 de metri, inspirat din trasoarele lui Gică Hagi, i-a făcut invidioși pe Hamsik și ceilalți lunetiști ai lui Sarri!

"Magie fenomenală"

"Capodopera serii i-a aparținut lui Chiricheș, nicidecum obișnuiților bombardieri. Un lob în stil Beckham și o parabolă gen Recoba l-au surprins pe Grubizza. Golul fenomenal de 3-0 a fost aplaudat de toți colegii săi și ovaționat de 3.000 de fani", l-a lăudat Corriere dello Sport. "Chiricheș a realizat perla meciului", a punctat și Gazzetta dello Sport. "A inventat magia serii și golul presezonului la Napoli", a completat Sportmediaset. Iar Tuttonapoli.net i-a dat cea mai mare notă a amicalului (7), la fel primind Ounas și Milik, autorul unei "duble".

45 de minutea jucat Chiricheș în amicalul cu Trento. Vlad a marcat în minutul 38, fiind schimbat la pauză

"Deja în formă bună, a ieșit sigur și strălucitor cu mingea la picior din apărare. I-a făcut să înnebunească pe cei 3.000 de fani napoletani din tribună cu un lob a la Maradona"
Tuttonapoli.net, agenție italiană

Save

Save

Save

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
andrei.33
andrei.33  •  16 Iulie 2017, 18:34

Fenomenal gol in amical, deja e plin de oameni la Piata Universitatii. Fa-bu-los!

balauru48
balauru48  •  16 Iulie 2017, 17:16

A iesit lumea in strada...

manutd.steaua
manutd.steaua  •  16 Iulie 2017, 17:08

Care e rostul clipului video,daca trebuie sa ai cont pe facebook sa-l vezi?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close