INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO "Magnifică apariția românului" » Răzvan Marin i-a încântat pe fanii lui Standard Liege

Foto: Twitter/@Marin__Razvan
Foto: Twitter/@Marin__Razvan

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2017 11:48

Răzvan Marin a jucat în a doua repriză a meciului câștigat de Standard Liege pe teren propriu contra lui Genk (2-1) și i-a impresionat pe suporterii roș-albilor. 

După ce, în prima etapă, a stat pe bancă 90 de minute în deplasarea de la Mechelen (1-1), Răzvan Marin a început și meciul de vineri seară ca rezervă la Standard. Dar, la 0-1 acasă cu Genk, antrenorul Sa Pinto l-a trimis pe teren după pauză. Decizia corectă.

Cu el, Standard și-a revenit. Mijlocașul a contribuit la golul egalării, gazdele câștigând cu 2-1. "Magnifică apariția lui Răzvan Marin. A schimbat jocul în zona mediană. Bravo, Răzvan! Nu te lăsa!", i-a transmis un fan roș-alb pe Twitter.

VIDEO cu golurile marcate în Standard Liege - Genk

Iar Marin, nota 6 în Het Nieuwsblad, a postat și el pe aceeași rețea de socializare: "Atmosfera pe stadion a fost Wooooow. Suporterii, extraordinari. Vă mulțumesc tuturor". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
onduku
onduku  •  05 August 2017, 15:15

A mai crescut fizic.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 August 2017, 14:44

da...saviul nostru a fost magnific...e mai bine pentru el sa fie rezerva...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează