INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

VIDEO Maxim, primul meci ca integralist la Stuttgart după jumătate de an » Pasă de gol reușită de mijlocașul român

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 20:45

Alex Maxim a fost integralist în victoria obținută de VfB Stuttgart pe teren propriu, 2-0 cu Karlsruher, în etapa a 28-a din Zweite Bundesliga. 

Urmărește AICI VIDEO cu golurile!

A fost primul meci în care mijlocașul român a fost integralist, după o pauză de jumătate de an, iar Maxim a fost implicat în ambele goluri marcate de Stuttgart.

La prima reușită a șvabilor, Maxim i-a pasat lui Gentner, care a centrat pentru reluarea lui Asano. La al doilea gol, șutul său a fost respins de portarul oaspeților, iar mingea a ricoșat la același Asano, care a bifat "dubla".

Stuttgart este lider în Zweite Bundesliga, la un punct în fața lui Hannovra, ocupanta poziției secunde. Primele două echipe din ierarhie promovează automat în Bundesliga, iar a treia joacă meci de baraj, cu ocupanta locului 16 din prima ligă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează