INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

VIDEO Meci nebun în Bulgaria! Keșeru a marcat un gol în derby și a dat tonul revenirii în fața lui ȚSKA Sofia

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 18:54

Derby-ul Bulgariei dintre Ludogoreț și ȚSKA Sofia a oferit un scenariu antrenant. Trupa lui Moți și Keșeru a câștigat pe final, 3-2 după ce a fost condusă.

Kiril Despodov a deschis scorul pentru ȚSKA în prelungirile primei reprize, dar după pauză Jakub Swierczok a egalat. Oaspeții au marcat din nou în minutul 71 prin Pinto, dar Claudiu Keșeru a egalat la 2 cu șase minute înainte de final.

Lovitura de grație a fost dată în minutul 88 de același Jakub Swierczok, care a marcat și a mărit diferența lui Ludogoreț în fruntea clasamentului față de ȚSKA. Verzii au 72 de puncte, în timp ce ȚSKA are 66 și e pe locul 2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Aprilie 2018, 19:59

...nu intereseaza pe nimeni ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close