INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA - TURCIA 2-0

VIDEO Mircea Lucescu, furios la finalul meciului pierdut cu Ucraina! Gestul care a uimit pe toată lumea: a umblat cu telefonul după arbitru

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 09:11

Mircea Lucescu a debutat cu stângul pe banca echipei naționale a Turciei, scor 0-2 pe terenul Ucrainei. Arbitrajul a fost unul foarte slab, turcii fiind clar cei dezavantajați.

Tehnicianul român nu și-a ascuns nervii și le-a spus tuturor, inclusiv lui Andriy Shevchenko, că rezultatul a fost viciat. Fostul atacant al lui Milan și actualul selecționer al Ucrainei a recunoscut.

Un om din stafful lui Mircea Lucescu i-a arătat românului fazele. Imediat, tehnicianul a luat telefonul și s-a îndreptat spre arbitrul David Fernandez Borbalan, care i-a arătat semn că vor discuta la vestiare.

Yarmolenko a marcat cele două goluri ale Ucrainei. La primul a fost ofsaid evident, iar la al doilea mingea a părăsit suprafața terenului. În plus, când mai erau doar 15 minute de joc, Borbalan nu a dictat penalty la faza în care Under a fost ținut în careu de Krivstov.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  03 Septembrie 2017, 21:22

Cred ca-l pedepseste D-zeu.Dupa ce a fost facut mare in Romania,ca jucator si ca antrenor ,dupa ce s-a vazut cu o groaza de bani , nu a mai vrut decat BANI. Nu a mai vrut deloc sa ajute tara care l-a facut om,nu a vrut sa ajute fotbalul care l-a consacrat.O sa moara regretand unele chestii.O sa vedm ca o s-o ia de mai multe ori in freza de acum incolo.

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  03 Septembrie 2017, 17:28

Doamne cati *** se plimba liberi pe strazi!!?? Atunci e bun Daum! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1461059867249641
Emilian Serbanescu  •  03 Septembrie 2017, 17:14

Deci cate goluri anulate a avut echipa geniului Carpatilor?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează