INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO "Motanul", gol degeaba! » Bogdan Stancu a înscris în Turcia, dar echipa lui a pierdut

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 00:13

După meciul bun făcut împotriva Greciei la "naţională", Bogdan Stancu a reuşit ieri şi primul gol din acest sezon în Turcia.

Integralist în atacul lui Genclerbirligi, "Motanul" a deschis scorul în minutul 19 al meciului de la Ankara cu Bursaspor (1-2), dar a primit un cartonaş galben chiar înaintea pauzei.

VIDEO: Vezi AICI golul!

A fost al 36-lea gol marcat în Super Lig de fostul stelist. Colegul său, Liviu Antal, a intrat la gazde în minutul 67, puţin înainte ca Bursa să întoarcă rezultatul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Septembrie 2014, 17:15

deci, e clar ! motanul se va tolani in atacul Nationalei, atat ii trebuia lui Pitzi 666, sa dea "motanul" soolly mele un gol de 2 bani speranta..))

sergiudinamofan
sergiudinamofan  •  14 Septembrie 2014, 13:33

despre golul superb al lui torje nu spuneti nimic nu?.....halal.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează