INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BIELEFELD - STUTTGART 2-3

VIDEO Nemții îl ridică în slăvi pe Maxim după prestația din ultimul meci: "Maestrul cel viclean"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2017 09:31

Alex Maxim a avut o evoluție foarte bună în meciul  Arminia Bielefeld - Stuttgart, 2-3, și a marcat pentru 1-1 cu un şut de la 40 de metri. Vezi aici video.

Iar ziarul Stuttgarter Nachrichten l-a văzut drept cel mai bun de pe teren alături de colegul Terodde, care a marcat o dublă.

La fiecare ocazie care i se iveşte, Alex Maxim îi demonstrează antrenorului Hannes Wolf că nu merita să fie ignorat atâta vreme. Luni seară, la doar al doilea meci ca integralist la VfB Stuttgart în acest an, 3-2 cu Arminia Bielefeld, mijlocaşul de 26 de ani s-a numărat din nou printre remarcaţi.

"Cel mai bun alături de Terodde. A fost mereu un pericol în incursiunile sale pe flancul stâng", a notat cotidianul Stuttgarter Nachrichten.

Cea mai importantă realizare a românului? Golul cu care a egalat la unu pentru şvabi, în minutul 51. Maxim a profitat de greşeala portarului advers, care i-a trimis balonul drept în picior, şi l-a lobat de la 40 de metri! "Cel mai frumos gol al serii!", a decretat tabloidul Bild.

Maxim, al cărui precedent gol data din 30 octombrie 2016, jucase bine şi până atunci. Doar că reporterului de la Stuttgarter Nachrichten i s-a părut că "a ţinut prea des prea mult de minge şi de aceea tempo-ul a avut de suferit. Însă după reluare, mijlocaşul cel blond a fost maestrul cel viclean. Inclusiv prin acea execuţie de la 40 de metri". 

3 golurişi 6 pase decisive a bifat mijlocaşul român în acest campionat, în 20 de apariţii la VfB (1.035 minute jucate)

2e nota primită de Maxim în cotidianul Stuttgarter Nachrichten pentru evoluţia de luni seară. Adică "foarte bine" 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close