INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

VIDEO New Nicușor Stanciu! Primele lucruri învățate de mijlocașul român la Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 12:24

Lui Nicolae Stanciu (24 de ani) îi merge din ce în ce mai bine la Sparta Praga, unde a bifat deja 3 pase decisive în tot atâtea meciuri.

Mijlocașul român s-a integrat foarte bine și a învățat deja primele cuvinte în limba cehă pentru a se înțelege cu coechipierii săi, mai ales că Stramaccioni va construi echipa în jurul său.

"Știu că «sam» înseamnă «singur», «zada» se strigă atunci când cineva vine din spate. Mai știu cum se spune stânga și dreapta, dar și o formă de salut: bună dimineața", a declarat mijlocașul român într-un scurt interviu pentru contul oficial de twitter al Spartei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  06 Februarie 2018, 09:23

Daca e ca New Dinamo,are un viitor ratat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close