INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA - JABLONEC 2-0

VIDEO Nicolae Stanciu, motorul Spartei Praga: "E o bucurie să-l vezi pe Stanciu. Nu mă surprind execuțiile lui"

Articol de - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 11:02

Antrenorul Pavel Hapal îl laudă pe mijlocașul român Nicolae Stanciu, care a deschis scorul printr-o lovitură liberă sub transversală în victoria cu Jablonec, scor 2-0. Stanciu a ajuns la 5 goluri în 9 meciuri, iar Sparta a urcat în premieră pe locul 3.

Stanciu le-a arătat cehilor cum a eliminat-o pe Sparta din preliminariile Ligii în august 2016. Doar că vineri seară, mijlocașul român a marcat din lovitură liberă pentru echipa cehă care s-a impus acasă cu 2-0 și a urcat în premieră în acest sezon pe podium. Un șut letal sub transversală de la 20 de metri (33), bară-gol (vezi VIDEO)!

"Are un procentaj incredibil"

"Nu este nimic nou. Dacă îl privești cum exersează la antrenament. Lovește mingea minunat și aproape că nu ratează, are un procentaj incredibil de reușită. Este o bucurie să te uiți la el. A dat un gol frumos și nu mă surprinde deloc execuția lui Stanciu", a declarat antrenorul Pavel Hapal.

Fostul stelist a rămas în teren până în minutul 83, când a fost înlocuit cu Vătăjelu, în timp ce colegul lor Niță a închis poarta până la ultimul fluier. Stanciu, ce nu mai punctase de 20 de zile, a ajuns la 5 goluri în 761 de minute strânse în 9 jocuri la Sparta. 

"Stanciu a reușit primul gol dintr-o «directă» în Cehia, o mostră a tehnicii sale superbe. Probabil a vrut să ne reamintească reușita din Ligă de-acum doi ani"
Site-ul ceh sport.cz

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează