INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO O oră perfect, în rest defect! Ștefan Radu, complice la revenirea Violei

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2017 10:48

Revenit titular, căpitanul biancocelesto n-a blocat două assisturi, deviind decisiv la alt gol. Avertizat pentru un fault dur, va fi suspendat cu Inter, iar Corriere dello Sport i-a dat nota 5.

Vezi aici golurile!

Ștefan Radu nu a profitat de șansa oferită de Simone Inzaghi, care l-a titularizat după trei meciuri la rând pe banca de rezerve. Căpitan în partida cu Fiorentina (2-3), fundașul lazial are partea sa de vină la toate cele 3 goluri ale gazdelor și, probabil, că nu va prinde echipa de start în finala Cupei Italiei de miercuri cu Juventus.

10cartonașe galbene a primit Radu în 28 de meciuri din acest campionat, record personal egalat în Serie A

"Copleșit după pauză"

Fostul dinamovist a jucat fără greșeală în prima oră, dar a stricat totul apoi, dezvăluindu-și slăbiciunile, după mutările ofensive ale lui Paulo Sousa la 0-1 întreaga apărare a capitolinilor prăbușindu-se. Semnalul l-a dat o dată cu faultul dur asupra lui Bernardeschi care i-a atras "galbenul" și suspendarea pentru meciul cu Inter.

28 de ziletrecuseră de la ultima partidă în care fundașul român jucase titular în campionat, la 2-2 cu Genoa

Radu a stat departe de adversar și nu a blocat centrarea lui Vecino la "capul" de 1-1 al lui Babacar, la fel l-a lăsat pe Kalinici să tragă, de-aici rezultând autogolul lui Lombardi, și i-a pasat cu genunchiul lui Kalinici la 2-1 după șutul respins de Strakosha. "Copleșit în repriza a doua", a scris Corriere dello Sport, care i-a dat 5. "Foarte bun în prima oră, apoi a intrat Babacar și au apărut necazurile", a complatat Gazzetta dello Sport. 

Tătă a salvat ce-a putut

Golurile marcate de Lazio nu i-au lăsat prea multe speranțe lui Tătărușanu. Unu la unu cu Keita, era riscant să încerce o ieșire din poartă, dar poate la "capul" cu boltă al lui Murgia s-a lăsat suprins avansat. În schimb, a avut un reflex excelent la diagonala lui Luis Alberto, a reținut sigur un șut al lui Keita, fiind salvat o dată de bara transversală la o "directă" bătută de Luis Alberto. La Gazzetta dello Sport l-a apreciat, notându-l cu 6. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  14 Mai 2017, 15:54

Pe cine intereseaza stiri despre Stefan Radu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează