INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

VIDEO Olăroiu rămâne în plutonul fruntaș! Echipa sa a obținut o nouă victorie în Emirate

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 13:30

Al-Ahli Dubai, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a bifat o nouă victorie pe teren propriu în fața celor de la Emirates Club, scor 4-0, în etapa a 4-a din campionatul Emiratelor Arabe.

Tehnicianul român n-a avut niciun moment emoții pentru că echipa sa a deschis scorul după numai 10 minute printr-un penalty executat de Diop. Henrique și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 25, iar Sow a stabilit scorul pauzei în prelungirile primei reprize. Ultimul gol a fost marcat de Jin în minutul 90+2.

Al-Ahli Dubai e pe locul 3, cu 9 puncte după 4 meciuri, pe primele două locuri fiind Al-Ain și Al Wasl, cu câte 10 puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează